18.5 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialThriller la Severin, în cel mai spectaculos duel din play-off-ul Ligii 1:...

Thriller la Severin, în cel mai spectaculos duel din play-off-ul Ligii 1: Pandurii Tg Jiu-ASA Tg Mureș, 3-3

Pandurii Tg.Jiu, ocupanta locului trei în clasamentul play-off-ului, a remizat, luni, scor 3-3, în meciul jucat pe teren propriu cu ASA Tg. Mureş, din etapa a şasea a play-off-ul Ligii 1.

Hora a deschis rapid scorul, în minutul 10, din centrarea lui Antal. ASA a egalat în minutul 19, prin golul marcat de Voiculeț, dintr-o pasă cu călcâiul a lui Pablo Brandan.

Același Ioan Hora a mai avut o ocazie mare de a marca, dar mingea a fost respinsă de Stăncioiu. La faza cornerului care a urmat, gorjenii au reușit să înscrie, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Liviu Antal a înscris primul gol in tricoul "pandurilor", după gafe în lanț petrecute în defensiva mureșenilor. Mai întâi, Balaur a dat pe lângă minge, iar Matei, în încercarea de a degaja, a trimis mingea la Antal, care a trimis în poartă. Același Antala a reușit "dubla" la cinci minute după pauză.

ASA a revenit incredibil și a egalat prin reușitele lui Gorobsov și Balaur. Mureșenii puteau chiar să câștige meciul, dar Ciolacu și Buș nu au profitat de ocazii, iar scorul a rămas 3-3.

Echipa lui Edi Iordănescu a câştigat un singur meci în play-off, disputa cu ardelenii din prima etapă. Trei rezultate de egalitate şi un eşec cu Steaua sunt celelalte rezultate înregistrate de gorjeni în a doua a parte a campionatului. Dacă va câştiga partida, Pandurii va trece peste Dinamo şi va urca pe podium.

De partea cealaltă, ASA a rămas cu un singur obiectiv: o clasare cât mai bună pentru a primi mai mulţi bani din drepturile TV. Ardelenii nu pot participa în cupele europene sezonul următor din cauza problemelor financiare care au dus clubul din Tg Mureș în insolvență.

Cele mai citite

Președintele UEFA, Aleksander Čeferin, susține campania pan-europeană pentru drepturile reproductive

Slovenul Aleksander Čeferin, președintele UEFA, a devenit cel mai recent lider important care susține campania pan-europeană pro-alegere, luptând pentru drepturile reproductive în Europa, și...

Impactul Plafonării Prețurilor asupra Ratei Inflației: Analiza Politicilor PSD

Introducere la Contextul Economic Actual Banca Națională a României (BNR) a publicat recent un raport care arată că măsurile de plafonare a prețurilor inițiate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă