11.1 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialTurneul Campioanelor: Angelique Kerber, a șasea jucătoare calificată! Cine luptă pentru ultimele...

Turneul Campioanelor: Angelique Kerber, a șasea jucătoare calificată! Cine luptă pentru ultimele locuri

Angelique Kerber, locul 7 WTA, din Germania, este cea de a șasea jucătoare calificată la Turneul Campioanelor, competiția de final de an, din tenisul feminin, la care participă cele mai bune 8 jucătoare ale lumii. 

Kerber va participa pentru a treia oară în cariera sa la Turneul Campioanelor. Nemțoaica s-a calificat după ce singura jucătoare care o putea scoate din top 9, Lucie Safarova, actualul loc 9 WTA, a fost eliminată la Kremlin Cup. Cehoaica a fost învinsă de rusoiaca Anastasia Pavliucenkova, locul 31 WTA, cu scorul de 6-1, 6-7 (2), 6-3.

Ultimele două locuri vor fi disputate între Flavia Pennetta (8 WTA), Timea Bacsinszky (10), Carla Suarez Navarro (14) și Karolina Pliskova (15).

Lista jucătoarelor calificate: Simona Halep (2 WTA), Maria Şarapova (Rusia, 3 WTA), Garbine Muguruza (Spania, 4 WTA), Petra Kvitova (Cehia, 5 WTA) şi Agnieszka Radwanska (Polonia, 6 WTA).

Americanca Serena Williams, liderul mondial, și-a anunțat retragerea din tenis între US Open și restul anului, astfel că nu va mai participa la Singapore.

Cele mai citite

Ministrul de externe thailandez demisionează neașteptat

Ministrul de externe thailandez Parnpree Bahiddha-Nukara a demisionat, a anunțat duminică guvernul, după ce a fost înlăturat din funcția de vicepremier în cadrul unei...

Prințul Harry marchează cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus

Prințul Harry va marca cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus printr-o prezență specială la o slujbă ce va avea loc la Catedrala St....

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...
Ultima oră
Pe aceeași temă