10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialTurneul Campioanelor: Simona Halep joacă împotriva Serenei Williams, miercuri, de la ora...

Turneul Campioanelor: Simona Halep joacă împotriva Serenei Williams, miercuri, de la ora 11.00

Cel de-al doilea meci al Simonei Halep, la Turneul Campioanelor, va avea loc miercuri, de la ora 11.00, când românca va da piept cu numărul 1 mondial, Serena Williams. Halep ocupă primul loc în Grupa Roşie.

Prima partidă a zilei este cea de la dublu, dintre Alla Kudriavţeva/Anastasia Rodionova (Rusia/Australia) – Ekaterina Makarova/Elena Vesnina (Rusia), care va avea loc de la ora 08.30. Partida dintre Halep și Williams va începe după ce se va termina meciul de la dublu, astfel că se estimează că va începe la ora 11.00.

Halep, numărul 4 mondial, are un record negativ în fața Serenei Williams, fiind condusă cu 0-3. Prima dată s-au întâlnit în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide, câștigate tot de americancă, au avut loc în 2013: 6-3, 6-0 (semifinale Roma), 6-0, 6-4 (sferturi Cincinnati).

La Singapore ambele au început cu câte o victorie. Halep a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, iar Serena Williams pe sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA, scor 6-4, 6-4.

Ana Ivanovici și Eugenie Bouchard se vor întâlni tot miercuri de la ora 14.30.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari.

Cele mai citite

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, o dată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, o dată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general...
Ultima oră
Pe aceeași temă