15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialTurul Franței: Polonezul Rafal Majka s-a impus în etapa a 14-a

Turul Franței: Polonezul Rafal Majka s-a impus în etapa a 14-a

Polonezul Rafal Majka, rutierul echipei Tinkoff, a câştigat etapa a 14-a a Turului Franţei, desfășurată, sâmbătă, între Grenoble și stațiunea Risoul.

Podiumul a fost completat de purtătorul tricoului galben în clasamentul general al Turului, italianul Vincenzo Nibali (Astana) și de francezul Jean-Christophe Peraud (AG2R), locul 6 la general.

Etapa a 14-a i-a adus polonezului prima sa victorie din Turul Franței, Majka ocupând în clasamentul general doar locul 58.

Nibali și-a consolidat poziția de lider în clasament, având un avans de 4 minute 37 secunde în fața locului doi, Alejandro Belmonte (Movistar).

Duminică se desfășoară etapa a 15-a, între Tallard – Nîmes, după care, luni va fi zi de pauză. În total, la Turul Franței, participă 171 de rutieri în cele 21 de etape.

Cele mai citite

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...

România, debut de vis la Campionatul European de Culturism şi Fitness! Sportivii noștri au cucerit 21 de medalii în prima zi

Lotul național al României a câștigat un număr record de 21 de medalii (11 de aur, 6 de argint și 4 de bronz) în...

Rusia – Ucraina, ziua 779: Kremlinul spune că declarațiile lui Macron sunt parte a unei tendințe periculoase

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a descris astăzi comentariile recente ale preşedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibilă intervenţie a Franţei în...
Ultima oră
Pe aceeași temă