12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialUIMITOR Frank Lampard şi-ar putea schimba meseria. Vezi ce va face de...

UIMITOR Frank Lampard şi-ar putea schimba meseria. Vezi ce va face de acum înainte!

Fotbalistul englez Frank Lampard ar putea să urmeze o nouă carieră după ce îşi va pune ghetele în cui. Potrivit presei britanice, jucătorul emblematic al echipei Chelsea Londra a semnat deja un contract într-un domeniu de activitate care nu are nimic în comun cu fotbalul , conform Mediafax.

The Telegraph scrie că Frank Lampard a semnat un contract cu o editură britanică, fotbalistul urmând să scrie o carte pentru copii care va apărea la Little Brown. 

Cartea se va numi “Frankie’s Magic Football / Mingea de fotbal magică a lui Frankie” şi va fi adresată copiilor de peste cinci ani. În carte Lampard va vorbi despre aventurile unui elev pe nume Frankie, prietenii săi care sunt îndrăgostiţi de fotbal şi câinele acestuia Max. 

Frank Lampard, care se află printre puţinii fotbalişti incluşi în top 10 al celor mai educaţi jucători din Marea Britanie, s-a arătat încântat de ideea de a deveni scriitor. 

Prima dată mi-a venit ideea aceasta de carte atunci când le citeam copiilor mei seara. Sportul şi cititul sunt două lucruri esenţiale în casa noastră, aşa că am decis să inventez eu propria mea poveste şi aventură despre fotbal. Personajele din carte sunt inspirate din viaţa mea şi a prietenilor mei cu care am jucat fotbal pe parcursul anilor. Sunt foarte încântat că Little Brown a agreat ideea acestei cărţi”, a declarat Frank Lampard.

Prima parte a cărţii, “Frankie versus The Pirate Pillagers” va fi publicată în luna iunie, urmând ca alte două părţi să apară în 2014. 

Contractul dintre Frank Lampard şi Little Brown a fost manageriat de Neil Blair şi Zoe King, agenţii care o reprezintă pe faimoasa autoare britanică J.K Rowling. 

Un alt fotbalist cunoscut din Marea Britanie care a publicat o carte este Theo Walcott, fotbalist al grupării Arsenal Londra. Alte celebrităţi care au scris cărţi pentru copii mai sunt Madonna, Sarah Ferguson şi John Travolta.  

Momentan, Frank Lampard trece printr-un moment dificil al carierei sale. The Sun scria la finalul anului trecut că Chelsea i-a cerut acestuia să îşi caute altă echipă, la expirarea contractului gruparea londoneză neavând de gând să îi prelungească înţelegerea lui Lampard.

Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă