18.5 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialUn nou coșmar pentru Williams: făcută K.O de Bouchard în 50 de...

Un nou coșmar pentru Williams: făcută K.O de Bouchard în 50 de minute!

Liderul mondial Serena Williams a fost învinsă de Eugenie Bouchard, locul 6 WTA, în 50 de minute, scor 6-2, 6-1, în cadrul Cupei Hopman, competiție destinată tenisului mixt.

Este cel de-al doilea eșec răsunator pentru numărul 1 WTA în doar două luni de zile, asta după ce la Turneul Campioanelor era învinsă de Simona Halep, 3 WTA, cu scorul de 6-0, 6-2. În cadrul aceleiași competiții Halep reușea să o învingă la scor și pe Bouchard.

Victoria de la Cupa Hopman este prima obținută de Bouchard împotriva Serenei Williams, ceea ce a făcut-o pe liderul WTA să fie complet dezamăgită de propriile evoluții din ultima perioadă.

"Nu ştiu ce este în neregulă cu mine, sunt atât de obosită. Este ciudat. Nu-mi pot face corpul să se mişte. Mă simt ca şi cum nu aş avea energie. Este un pic frustrant pentru că ştiu că pot juca de două mii de ori mai bine. Am încercat să mă odihnesc un pic, am lucrat puţin la sală, dar mă simt epuizată. Şi nu ştiu de ce. Nu ştiu cum să descriu. Abia mi-am făcut picioarele să se mişte. Sper să fac mai bine în meciul următor", a declarat după meci americanca în vârstă de 33 de ani, conform presei americane.

Williams și-a arătat oboseala și la meciul cu Flavia Pennetta, când a cerut permisiunea de a bea un espresso într-o pauză dintre game-uri. Americanca a reușit să întoarcă scorul și după ce a pierdut primul set le-a câștigat pe celelalte două.

Echipa americană a pierdut partida cu Canada, după ce Vasek Pospisil l-a întrecut, tot marţi, pe John Isner. SUA a învins în schimb Italia scor 3-0. Liderul WTA va mai evolua, joi, împotriva jucătoarei Lucie Safarova, locul 15 WTA, în următorul meci de simplu, care va conta pentru întâlnirea SUA-Cehia. 

Cupa Hopman este o competiţie rezervată echipelor mixte (un jucător şi o jucătoare), care se defăşoară în fiecare an la Perth (Australia), făcând parte din seria de turnee ce preced primul Grand Slam al anului, Australian Open.

Cele mai citite

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Rusia – Ucraina, ziua 781. Rusia susține că “Formula de pace” va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina

"Formula de pace" va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina, susține purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...
Ultima oră
Pe aceeași temă