13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialUnchiul lui Rafael Nadal îl laudă pe Federer: Este cel mai bun...

Unchiul lui Rafael Nadal îl laudă pe Federer: Este cel mai bun din istorie, alături de Rod Laver

Unchiul sportivului spaniol Rafael Nadal, Toni, a declarat la un post de radio că jucătorul cel mai bun din istoria tenisului este elvețianul Roger Federer, care împarte acest loc cu Rod Laver.

Toni Nala, care este totodată și antrenorul jucătorului de tenis spaniol, îl laudă pe Federer, după ce în urmă cu o săptămână elvețianul a cucerit și Cupa Davis. Federer, 2 ATP, are nu mai puțin de 17 turnee de Grand Slam în palmares. Nadal, locul 3 mondial, are cu 3 turnee mai puțin față de elvețian.

"Federer este cel mai bun tenisman din istorie, alături de Rod Laver, şi din nefericire pentru noi asta este situaţia. Cifrele spun asta. Federer a câştigat 17 titluri de Grand Slam, în timp ce Rafael a câştigat 14. Federer a fost numărul 1 la final de an cinci ani, Rafael a fost trei ani. Deci fără discuţie, el este cel mai bun", a declarat Toni Nadal la un post de radio, potrivit presei din Spania.

Roger Federer, 33 de ani, are ca obiectiv revenirea pe locul 1 mondial, această poziție fiind ocupată în prezent de Novak Djokovic, 27 de ani.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă