9.9 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialUS Open: Kvitova, calificată în sferturi. Meciuri infernale pentru Halep!

US Open: Kvitova, calificată în sferturi. Meciuri infernale pentru Halep!

Petra Kvitova, cap de serie 5, s-a calificat în sferturile US Open, după ce a trecut de Johanna Konta, 97 WTA. Cehoaica este una dintre jucătoarele pe care Simona Halep le-ar putea întâlni în semifinale.

Pentru Halep, care a avut parte de meciuri ușoare până în optimi, traseul ar putea deveni din ce în ce mai dificil. După ce a trecut de Sabine Lisicki, favorita 24, în urma unui meci foarte greu, scor 6-7 (6/8), 7-5, 6-2, ea va da piept cu o adversară și mai dificilă, Victoria Azarenka, a 20-a favorită, în sferturi.

Citește și US Open: Kvitova o amenință pe Halep în clasament. Cum își poate păstra românca locul 2

Duelul cu Azarenka, în cazul în care se va încheia cu o victorie a româncei, ar putea fi urmat de un meci infernal, cu Petra Kvitova. Cehoaica a eliminat-o pe Konta cu scorul de 7-5, 6-3, după aproximativ o oră și jumătate.

Citește și Halep, înaintea duelului cu Azarenka: “Sper să mă recuperez. Mă aștept la un meci foarte greu”

Halep și Kvitova luptă pentru locul 2 mondial pe acest final de turneu. În topul listei se va afla însă eventualul duel cu liderul WTA Serena Williams, din finală.

Pentru a fi într-o formă cât mai bună, Halep s-a retras din turneul de dublu mixt, acolo unde urma să evolueze, în sferturi, cu Horia Tecău.

Citește și Simona Halep se impune în THRILLER-UL cu Lisicki, scor 6-7, 7-5, 6-2. Adversară de coșmar în sferturi

 

 

Cele mai citite

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă