25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialUS Open: Tecău și Rojer s-au calificat în optimi

US Open: Tecău și Rojer s-au calificat în optimi

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat în optimile de finală ale probei masculine de dublu din cadrul turneului US Open, ultimul de Mare Șlem, sâmbătă, la New York, după ce a învins cuplul Mate Pavic (Croația)/Michael Venus (Noua Zeelandă), cu 6-2, 6-2.

Tecău și Rojer, favoriții numărul cinci ai probei, s-au impus în doar 56 de minute.

Adversarii au comis 8 duble greșeli și 20 de erori neforțate, având doar 17 ''winners''. Învingătorii au avut trei duble greșeli, 9 erori neforțate și 13 mingi direct câștigătoare. Pavic și Venus nu au avut nicio minge de break.

Horia Tecău a ajuns anul trecut până în sferturi la Flushing Meadows, cea mai bună perfomanță a sa, pe care a mai reușit-o și în 2011, alături de suedezul Robert Lindstedt.

Perechea româno-olandeză fusese întrecută de cuplul Mate Pavic/Michael Venus, cu 7-6 (4), 2-6, 10-8, anul trecut, în finala turneului de la Nisa.

Tecău și Rojer și-au asigurat 40.000 de dolari și 180 de puncte ATP, urmând să joace în turul al treilea cu învingătorii din meciul care opune perechile Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia), cap de serie numărul zece, și Robert Lindstedt (Suedia)/Aisam Al-Haq Qureshi (Pakistan).

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Defecțiune la metrou, ce afectează intervalul de timp la care sosesc trenurile

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 Berceni - Tudor Arghezi se desfăşoară momentan la un interval de 6 minute, din cauza unor defecţiuni...

Cum să alegi bateria potrivită pentru panoul tău fotovoltaic

Într-o lume unde există o evoluție a energiei regenerabile, cunoașterea elementelor esențiale ale sistemelor fotovoltaice este vitală. Articolul de față evidențiază factorii pe care...

Cetăţenii români vor putea călători în Turcia, în scop turistic, cu buletinul

Cetăţenii români vor putea călători în Turcia în baza cărţii de identitate pe o perioadă de maxim 90 de zile, potrivit unui decret semnat...
Ultima oră
Pe aceeași temă