15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialVaidisova: "Nu cred că Halep era prin preajmă când jucam eu." Reacția...

Vaidisova: “Nu cred că Halep era prin preajmă când jucam eu.” Reacția viitoarei adversare a Simonei

Simona Halep va întâlni în primul său meci la Miami 2015 o fostă jucătoare de top, revenită în circuit anul trecut. Nicole Vaidisova a spus, înaintea meciului cu Halep, că românca nu “nu era prin preajmă” când juca ea.

“A trecut mult timp şi mă bucur că am obţinut o astfel de victorie. Mă bucur că voi avea ocazia să joc cu Halep. Evident că nu am mai întâlnit-o, nu cred că era prin zonă când jucam eu. Dar acum are un sezon minunat şi este o jucătoare mare. Tot ce pot face este să dau totul pe teren şi să sper că va fi un meci bun”, a declarat Vaidisova, conform WTA.

Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, locul 328 WTA, a obținut prima sa victorie într-un eveniment WTA de la retragerea sa din 2010. În primul tur, la Miami, ea a învins-o pe Timea Babos (Ungaria – locul 87 WTA), venită din calificări, scor 6-1, 7-6 (4).

Citește și Live Text Miami 2015. Halep – Vaidisova: vineri seară. Primul pas spre o semifinală cu Williams

Simona Halep declara la începutul turneului că își dorește să aibă cât mai multe meciuri împotriva Serenei Williams, astfel că și-ar dori ca, la Miami, să ajungă să dispute o semifinală împotriva liderului mondial. Vaidisova este primul “obstacol” în drumul româncei spre acest obiectiv.

Turneul de la Miami este tot de categorie Premier Mandatory, precum cel de la Indian Wells, câștigat, săptămâna trecută, de Simona Halep.

Cele mai citite

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă