9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVedeta baschetului mondial, LeBron James, a anunțat că voteză pentru Hillary Clinton...

Vedeta baschetului mondial, LeBron James, a anunțat că voteză pentru Hillary Clinton la Președinția SUA

LeBron James, marea vedetă a campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), a anunțat că va susține candidatura democratei Hillary Clinton în cursa pentru fotoliul de președinte al Statelor Unite, informează AFP citată de Agerpres.

“O voi susține pe Hillary pentru că ea va construi pe baza moștenirii prietenului meu, președintele Barack Obama”, a scris jucătorul echipei Cleveland Cavaliers într-un articol publicat pe site-ul Business Insider.

“Politicile și punctele de vedere care ne divizează nu sunt soluția. Trebuie să rămânem împreună, indiferent de unde suntem sau de culoarea pielii. Iar Hillary transmite acest mesaj de speranță și unitate, de care avem nevoie”, a adăugat James.

“Cred în ceea ce a realizat președintele Obama pentru țara noastră și susțin angajamentul ei de a continua această moștenire”, a mai scris starul american.

Textul urmează să fie publicat luni în Akron Beacon Journal, cotidianul din Akron, orașul natal al lui LeBron James, aflat în statul Ohio, unde se află de altfel și orașul Cleveland.

Hillary Clinton se va afla luni în campanie în Ohio, unde va vizita inclusiv orașul Akron, însă LeBron James nu va asista la eveniment, adaugă sursa citată.

În vârstă de 31 ani, LeBron James a revenit la Cavaliers în 2014, după patru ani petrecuți la Miami Heat, reușind să conducă echipa din Cleveland la câștigarea titlului de campioană a NBA, în luna iunie.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă