14.1 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialVeste bună pentru Simona Halep. Ce se întâmplă în clasamentul WTA după...

Veste bună pentru Simona Halep. Ce se întâmplă în clasamentul WTA după Stanford

Simona Halep a scăpat de o săptămână de foc, în care deși nu a jucat a fost amenințată în clasamentul mondial de una dintre marile sale rivale din 2015, Caroline Wozniacki. Jucătoarea daneză o putea depăși pe româncă la finalul acestei săptămâni.

Simona Halep își va păstra locul 3 mondial în clasamentul care va fi dat publicității luni, după turneul de la Stanford. Wozniacki o putea depăși pe Halep doar dacă ajungea să câștige turneul american de categorie Premier, însă daneza a cedat încă din turul al doilea în fața americancei Varvara Lepchenko, locul 60 WTA, cu scorul de 6-4, 6-2.

Wozniacki amenința două jucătoare mai bine clasate, Halep (locul 3) și Petra Kvitova (4). Pe de altă parte daneza nu a forțat o victorie deoarece își păstrează forma bună pentru următorul turneu, mult mai important Premier 5 de la Toronto.

Clasament WTA (10 iulie): Serena Williams (1 WTA), Maria Șarapova (2), Simona Halep (3), Petra Kvitova (4), Caroline Wozniacki (5).

După turneul de la Stanford cele mai bune 25 de jucătoare din lume participă, începând de luni, la turneul Rogers Cup, de categorie Premier 5, de la Toronto. Acesta va fi primul turneu la care va participa Simona Halep după grand slam-ul de la Wimbledon.

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă