12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVeste proastă pentru România înaintea CE de Gimnastică. "Sperăm să ieșim rezonabil...

Veste proastă pentru România înaintea CE de Gimnastică. “Sperăm să ieșim rezonabil din concurs”

Lotul național de gimnastică al României a suferit o pierdere grea în vederea Campionatelor Europene, care vor avea loc la Montpellier (Franța), în perioada 13-19 aprilie. Cea mai bună gimnastă va fi indisponibilă din cauza unei accidentări.

Larisa Iordache nu va putea participa la Campionatele Europene, din cauza unei accidentări. Românca a suferit o inflamaţie la gleznă, care a ținut-o departe de antrenamente o perioadă de timp.

Antrenorii lotului național au decis să o menajeze pe Iordache, astfel că au retras-o de pe lista reprezentantelor României. Românca mai are nevoie de încă o săptămână de pauză pentru a se recupera, însă coordonatorii lotului au considerat că ea nu va putea fi pregătită la timp pentru competiție.

"Sperăm să ieșim rezonabil din concurs", a spus antrenoarea Mariana Bitang, care a rămas fără cea mai valoroasă jucătoare din lot.

Larisa Iordache, 18 ani, este cea mai titrată sportivă din lotul de gimnastică, are 5 medalii de aur la Europene, 7 de aur la Mondiale, un bronz olimpic, dar și alte medalii.

Cele mai citite

DARURI PENTRU COPII DIN PARTEA ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

În apropierea  sărbătorilor pascale, copiii îngrijiți în cadrul Centrului de zi ”Arlechino” și cei din Centrul de zi pentru copii cu dizabilități, ambele din...

PSD Livrează: Pensiile înainte de Paște în 2024

Guvernul condus de Marcel Ciolacu a decis ca, în 2024, cu ocazia Paștelui Ortodox, pensiile pentru cei aproximativ 5 milioane de pensionari din România...

Puntea dintre jocurile virtuale și cele fizice

În peisajul jocurilor de noroc online, apariția cazinourilor live mobile a apărut ca o punte semnificativă între domeniul virtual și experiența tradițională a cazinourilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă