11.3 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Victor Hănescu și-a revenit, după ce s-a prăbușit inconștient la turneul...

UPDATE. Victor Hănescu și-a revenit, după ce s-a prăbușit inconștient la turneul de la Rennes

UPDATE 15.00: Victor Hănescu și-a revenit în urma accidentului suferit la turneul de la Rennes, Franța. Românul are și un mesaj pentru fanii săi.

Vezi aici Reacția lui Hănescu după ce și-a revenit

Victor Hănescu s-a prăbușit, luni, în stare de inconștiență, în cadrul turneului challenger de la Rennes, fiind nevoit să abandoneze. Românul a fost transportat de urgență la spital.

Jucătorul român şi-a pierdut cunoştinţa şi a căzut, lovindu-se la bărbie. În urma loviturii, el a sângerat puternic, medicii de la spital aplicându-i câteva puncte de sutură pentru a închide rana. În perioada următoare, Hănescu va fi supus unor investigaţii amănunţite pentru a se stabili exact cauza incidentului, conform Mediafax.

Citește și Tenis Hong Kong: Ana Bogdan, eliminată de Jelena Jankovici, după ce a condus în setul secund

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat că nu are informaţii despre starea de sănătate a jucătorului. “I-am trimis un SMS şi lui Hănescu, şi lui Copil, care se află la acelaşi turneu, dar deocamdată nu am primit niciun răspuns. O să mai încerc, sper să îmi răspundă”, a spus Cosac.

Potrivit site-ului oficial al ATP, numărul 186 mondial a abandonat din cauza unei stări de slăbiciune generală.

În primul tur al turneului de la Rennes, Victor Hănescu ar fi trebuit să joace cu Marius Copil. În urma abandonului, Copil îl va întâlni pe francezul Sebastien Boltz, venit din postura de lucky loser.

Citește și Tenis: Marius Copil, în turul al doilea la Rennes. Trebuia să joace cu Hănescu

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...

Adrian Cioroianu la „ Tinerii și Monarhia”: Românii nu sunt ușor de condus

Invitații celei de a treia conferințe din seria „Tinerii și monarhia” de la Ploiești au fost Adrian Cioroianu, istoric, prof. univ. dr. la...
Ultima oră
Pe aceeași temă