12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialVictorie ISTORICĂ a României la Cupa Mondială de rugby

Victorie ISTORICĂ a României la Cupa Mondială de rugby

Echipa naţională a României a reuşit, marţi, cea mai importantă revenire într-un meci din istoria Cupei Mondiale, după ce a învins reprezentativa Canadei, cu scorul de 17-15, după ce era condusă cu 15-0 în minutul 52 al partidei de la Leicester, potrivit Mediafax

Reprezentativa de rugby a României a învins, marţi, la Leicester, selecţionata Canadei, cu scorul de 17-15 (0-8), în cel de-al treilea meci al “Stejarilor” în grupa D de la Cupa Mondială din Anglia.

Pentru România au marcat Mihai Macovei (două eseuri) şi Florin Vlaicu (două transformări, o lovitură de penalitate).

Pentru Canada au înscris Gordon McRorie (o lovitură de pedeapsă), DTH Van Der Merwe (un eseu), Jeff Hassler (un eseu) şi Nathan Hirayama (transformare).

Clasamentul grupei D este următorul: 1. Irlanda – 14 puncte (3 meciuri), 2. Franţa – 14 puncte (3 meciuri), 3. Italia – 5 puncte (3 meciuri), 4. România – 4 puncte (3 meciuri), 5. Canada – 2 puncte (4 meciuri).

În ultimul meci, România va întâlni Italia, duminică, de la ora 16.30, la Exeter. Dacă va câştiga această partidă, România se va califica direct la Cupa Mondială din 2019.

În primul meci din grupă, România a fost învinsă de Franţa, scor 38-11, iar în cel de-al doilea a fost întrecută de Irlanda, scor 44-10.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă