10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVictorie pătimită, dar prețioasă: Simona Halep a jucat bine atunci când a...

Victorie pătimită, dar prețioasă: Simona Halep a jucat bine atunci când a trebuit. Urmează reeditarea semifinalei de la Roland Garros

Simona Halep continuă parcursul în turneul de la Beijing cu o altă victorie în două seturi: 7-5, 6-4 cu chinezoaica Lin Zhu. N-a fost însă deloc o zi ușoară pentru numărul 2 mondial. 

Chinuită de dureri la coapsa stângă (motiv pentru care a cerut un timeout medical între cele două seturi) și bombardată de forehandul impresionant al adversarei sale, Simona s-a folosit însă de experiența superioară și a făcut suficient cât să treacă la limită de o jucătoare cu potențial.

Meciul abia începuse și comentatoarea britanică lăsa să-i scape deja un “Wow!” sincer, reacție după câteva forehanduri masive expediate de Lin. Netulburată și nonșalantă, chinezoaica de pe locul 167 a transmis din prima ce are de gând să facă împotriva Simonei: să plesnească fiecare minge cu autoritate. Un plan de joc care implică însă, pe lângă multe lovituri direct câștigătoare, și destule erori ușoare, iar Lin Zhu a plătit pentru entuziasmul exagerat, pierzându-și serviciul în primul game. Dar n-a durat mult și chinezoaica a revenit în forță, asediind-o pe Halep pe serviciul secund.

Citește continuarea analizei, cu mai multe detalii despre parcursul Simonei Halep la Beijing, pe Treizecizero.ro

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă