14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO Cum a ironizat echipa României gestul lui Bouchard, după victoria Alexandrei...

VIDEO Cum a ironizat echipa României gestul lui Bouchard, după victoria Alexandrei Dulgheru

Gestul făcut de Eugenie Bouchard, care a refuzat să dea mâna cu Alexandra Dulgheru, înaintea meciului din Fed Cup, nu a rămas netaxat. Echipa României a ridiculizat-o pe canadiancă la finalul meciului câștigat de Dulgheru.

Alexandra Dulgheru, 69 WTA s-a impus, după o oră și 37 de minute, cu scorul de 6-4, 6-4, în fața lui Eugenie Bouchard. După ce a încheiat ultimul punct al meciului, Dulgheru s-a repezit bucuroasă spre banca României. Când a vrut să dea mâna cu membrii stafului aceștia și-au trecut mâna prin păr, ridiculizând astfel gestul canadiencei. Totul a părut o coregrafie stabilită de dinainte, astfel că victoria Alexandrei nu a fost chiar o surpriză pentru România.

Citește și Fed Cup. Canada – România 1-1: Alexandra Dulgheru, victorie incredibilă cu Eugenie Bouchard, numărul 7 mondial!

Înaintea meciului, la ședința foto, Alexandra Dulgheru i-a întins mâna lui Eugenie Bouchard, însă aceasta a refuzat să îi întindă și ea mâna, spunând că nu obișnuiește să facă acest lucru înainte de meciuri. Bouchard a explicat ulterior că este vorba despre o superstiție a ei.

Reacții la adresa canadinecei au venit din mai multe părți, Simona Halep spunând că acest lucru ține de educație la urma urmei, în timp presa din Canada a criticat de asemenea gestul lui Bouchard.

După primele două partide ale întâlnirii de Fed Cup, din barajul Grupei Mondiale, Canada și România se află la egalitate, scor 1-1.

Cele mai citite

“Cătălin Cîrstoiu trebuie să iasă în spațiul public și să explice toate aceste acuzații”, declară liderul PSD, Marcel Ciolacu

"Domnul Cătălin Cîrstoiu trebuie să iasă în spațiul public, în fața presei, și să explice toate aceste acuzații", a declarat liderul PSD, premierul Marcel...

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...

Universitatea Craiova are un nou antrenor. “Bine ai venit în noua ta casă, Mister!”

Costel Gâlcă este noul antrenor al Universității Craiova. Anunțul a fost făcut în cursul zilei de 17 aprilie. Gâlcă devine astfel cel de-al 5-lea antrenor...
Ultima oră
Pe aceeași temă