21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO Șocant: Pugilist, suspendat pe viață după ce a bătut un arbitru...

VIDEO Șocant: Pugilist, suspendat pe viață după ce a bătut un arbitru la Campioantul European

Lumea boxului din Croația a primit o lovitură neașteptată, chiar din partea unui pugilist din această țară. Vido Loncar, participant la Campionatul European de tineret, organizat la Zagreb, a bătut un arbitru, după ce a pierdut o partidă. Croatul a fost suspendat pe viață din sport.

Țară organizatoare a CE de tineret la box, Croația, a avut de suferit la capitolul imagine după ce Vido Loncar a șocat lumea boxului cu gestul său, nemaiîntâlnit până acum. Nemulţumit de decizia arbitrului de a-i acorda victoria lui Baniulis, croatul l-a lovit de mai multe ori pe acesta, inclusiv când era căzut la pământ.

Arbitrul a suferit contuzii grave și a fost transportat imediat la spital. Tânărul pugilist nu doar că a terminat cu lumea boxului, însă i s-ar putea deschide și dosar penal după ce a fost reţinut de poliţie.

"Este cel mai rău lucru care ni se putea întâmpla. Este o ruşine pentru Zagreb şi Croaţia, iar boxul a avut de suferit din această cauză", a declarat secretarul general al forului, Marko Marovici.

După cum poate fi văzut în clipul video ciudată este reacția celuilalt pugilist. Cu toate că a fost singurul care a văzut la timp incidentul și ar fi fost cel mai în măsură să intervină pentru a-i despărți pe cei doi și a-l salva pe arbitru acesta o ia la fugă. A fost nevoie de intervenția stafului de pe margine pentru a-l da la o parte pe Loncar de pe arbitru.

Loncar a fost suspendat pe viață chiar de către federația croată. De asemenea, până la finalizarea anchetei, antrenorii lui Loncar au fost și ei suspendați.

 

Cele mai citite

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...
Ultima oră
Pe aceeași temă