8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVolei feminin: România a ratat calificarea la turneul final al CM din...

Volei feminin: România a ratat calificarea la turneul final al CM din 2014

România a ratat calificarea la turneul final al CM de volei feminin din 2014, după ce a fost învinsă de reprezentativa Turciei, cu scorul de 3-0, încheind astfel grupa preliminară I pe locul secund.

Scorul pe seturi a fost 25-15, 25-23, 25-18, după 76 minute de joc, potrivit Mediafax.

În primele două partide din cadrul turneului de la Ankara, tricolorele au învins Ucraina, cu 3-2, şi Cipru, cu 3-0, acumulând cinci puncte, cu care au încheiat pe locul doi, după Turcia (9 puncte), care a obţinut “biletul” pentru Mondiale.

Prima clasată din fiecare din cele cinci grupe preliminare europene contând pentru turul trei, plus cele mai bune două echipe de pe locul secund, se vor califica la turneul final al CM din 2014, găzduit de Italia, cu participarea a 24 de echipe, între 23 septembrie-12 octombrie.

Meciurile din celelalte grupe preliminare se joacă în Azerbaidjan, Polonia, Croaţia şi Bulgaria.

După primele două etape din cadrul grupelor preliminare, echipele Azerbaidjanului, Belgiei şi Croaţiei aveau deja câte 6 puncte, peste bilanţul României, astfel că, după meciurile de duminică, două dintre aceste echipe vor obţine şi ele calificarea la turneul final al CM din acest an.

Echipa României a debutat în preliminariile CM din 2014 cu un nou antrenor principal, argentinianul Guillermo Gallardo, care a fost numit în funcţie în luna decembrie.

Cele mai citite

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă