13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialWilander o laudă din nou pe Halep: Este Djokovici în devenire, va...

Wilander o laudă din nou pe Halep: Este Djokovici în devenire, va fi de neînvins într-o zi!

Fostul tenisman Mats Wilander, unul dintre cei mai cunoscuți analiști sportivi, laudă jocul Simonei Halep de la Turneul Campionilor. Wilander declară că românca va fi un Novak Djokovici al tenisului feminin în viitor și va ajunge să fie de neînvins.

"Cred că Halep a jucat unele meciuri la un alt nivel față de celelalte fete (n.r. celalte 7 jucătoare de top calificate la Singapore), cu excepția Serenei, din cauza serviciului acesteia", a declarat Wilander conform sport360.com.

Fostul lider mondial crede că jocul Simonei poate fi la cu totul al nivel, față de celelalte sportive din circuit, începând chiar de la bază. El spune că românca se mișcă foarte bine pe teren și are un joc solid pe ambele părți, un alt punct forte fiind încrederea ei care crește în continuu.

"Pur și simplu va deveni precum Novak Djokovici, va fi de neînvins într-o zi…Are același joc. Este deșteaptă. Și cel mai probabil cu cât va juca mai des la cel mai înalt nivel, cu atât va deveni mai puternică și din punct de vedere mental", a mai spus Wilander. Acesta consideră că Halep își va îmbunătăți continuu jocul în următorii 2-3 ani și că într-o zi va deveni numărul 1 mondial.

Wilander a avut cuvinte de laudă și pentru adversara Simonei din finala de la Singapore, Serena Williams. Despre numărul 1 mondial consideră că este o jucătoare care a demonstrat multe de-a lungul timpului. "Oricine poate câștiga un Grand Slam, însă nu este ușor să ajungi sus, iar după 12 ani să fii ajungi din acolo în vârf."

Simona Halep a mai fost lăudată de Wilander și cu alte ocazii, inclusiv la finalul parcursului ei la Australian Open 2014. Halep și Williams s-au întâlnit de două ori la Turneul Campioanelor, o dată în Grupa Roșie și o dată în finală, fiecare câștigând, la scor, câte un meci. Williams s-a impus în finală.

Mats Wilander a fost numărul 1 ATP și a câștigat în carieră 7 turnee de Grand Slam.

 

 

Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă