12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialWilliams, demolată de Halep: 6-0, 6-2, cea mai mare înfrângere din cariera...

Williams, demolată de Halep: 6-0, 6-2, cea mai mare înfrângere din cariera liderului WTA

Serena Williams a suferit una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei în partida pe care a disputat-o cu Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore. Românca s-a impus, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2.

Simona Halep a câștigat și cel de-al doilea meci din faza grupelor la Turneul Campioanelor. După ce, luni, a învins-o pe Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-3, de această dată românca și-a îmbunătățit și mai mult jocul și a câștigat cu 6-0, 6-2 în fața liderului mondial. 

Înfrângerea suferită de Williams, anul acesta, la Roland Garros, în fața jucătoarei Garbine Muguruza (Spania), scor 6-2, 6-2, era considerată cea mai dură din cariera americancei la Grand Slam-uri. Însă înfrângerea suferită la Singapore este probabil cea mai categorică din întreaga carieră a liderului mondial. Până acum nu există informații cum că Williams a pierdut vreo dată la o asemenea diferență de scor.

De asemenea Williams nu a mai pierdut un set la zero de anul trecut, de la turneul de la Madrid. Atunci, Garrigues (Spania) câștiga cu 6-0 setul al doilea, însă Williams se impunea în setul decisiv.

Halep și Williams evoluează la Singapore în Grupa Roșie, acolo unde românca este lider, cu doar un meci înainte de încheierea fazei grupelor. Ultima partidă a Simonei va fi cea cu Ivanovici, însă românca este deja calificată, în proporție de 90%, în următoarea fază a turneului, semifinale.

Clasament Turneul Campioanelor Singapore: Halep, lider autoritar UPDATE

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă