7.2 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialWilliams, după câștigarea Australian Open 2015: "Trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu!" Reacția...

Williams, după câștigarea Australian Open 2015: “Trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu!” Reacția Mariei Șarapova

Serena Williams, liderul mondial și cap de serie numărul 1, a declarat, după câștigarea Australian Open 2015, că le mulțumește tuturor celor care au susținut-o și i-a transmis felicitări adversarei sale, Maria Șarapova, 2 WTA, pentru că a făcut-o să "ajungă la un tenis foarte bun".

"Va iubesc pe toti. Trebuie sa-i multumesc lui Dumnezeu, m-am rugat sa fiu sanatoasa astazi si nu sa castig. O felicit pe Maria, a fost un meci minunat, m-a fortat sa ajung la un tenis foarte bun. Am facut impreuna o finala grozava. Este o onoare sa joc impotriva Mariei intr-o finala, iti multumesc pentru acest lucru. Am avut o familie bogata in spirit, ii multumesc. Am avut o racheta, o minge si un teren, sunt onorata ca am ajuns la performantele de astazi. Sunt foarte fericita pentru acest al 19-lea trofeu castigat in cariera. Multumesc tuturor pentru sprijin, in special publicului. Sunt foarte entuziasmata. Multumesc antrenorului care a avut incredere in mine, atunci cand nici macar eu nu mai aveam incredere in mine", a declarat Serena Williams, pentru organizatori, după partidă.

Citește și Australian Open 2015: Serena Williams, campioană la Melbourne, după 6-3, 7-6 (7/5), cu Șarapova. Liderul mondial, incredibil!

Maria Șarapova, care a pierdut 17 meciuri din cele 19 jucate în carieră împotriva Serenei, a spus că a fost mândră de efortul său. "Trebuie sa o felicit pe Serena, face istorie. Joaca cel mai bun tenis, e o placere sa joc impotriva ei. Este cea mai buna si o felicit inca o data. Traverseaza o perioada fantastica. Au fost doua saptamani lungi, eram aproape eliminata in turul al doilea. Sunt mandra de efortul meu, imi place acest turneu, am amintiri placute la Melbourne. Tenisul inseamna insa si infrangeri. Multumesc tuturor celor care au facut ca acest turneu sa fie unul din cele mai bune din lume."

Citește și FOTO Halep, cea mai bine îmbrăcată jucătoare de la Australian Open 2015

Australian Open 2015 este al 19-lea titlu de Grand Slam din cariera Serenei Williams și al 6-lea la Melbourne. Ea mai are de asemenea 6 turnee US Open în palmares.

Cele mai citite

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...
Ultima oră
Pe aceeași temă