13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialWimbledon: Federer și Nadal joacă, joi, în turul al doilea. Programul favoriților

Wimbledon: Federer și Nadal joacă, joi, în turul al doilea. Programul favoriților

Turneul de la Wimbledon încheie, joi, turul al doilea, atât la masculin, cât și la feminin. Capi de afiș în cea de a patra zi a grand slam-ului britanic vor fi foștii lideri mondiali Rafael Nadal și Roger Federer.

Program TOP 10 favoriți (ATP):

Roger Federer, al doilea favorit, joacă împotriva lui Sam Querrey, 44 ATP, în al doilea meci al zilei, în jurul orei 16.45, pe arena centrală.

Tomas Berdych, cap de serie 6, joacă împotriva lui Nicolas Mahut, 65 ATP, în ultimul meci de pe terenul 2, în jurul orei 17.00.

Rafael Nadal, cap de serie 10, se duelează cu Dustin Brown, 102 ATP, în al treilea meci al zilei, după ora 18.00, pe arena centrală.

Andy Murray, al treilea favorit, îl întâlnește pe Robin Haase, 73 ATP, în primul meci al zilei, începând cu pra 15.00, de pe terenul 1. 

Citește și Wimbledon: Monica Niculescu joacă, joi, cu Jana Cepelova. Halep așteaptă răzbunarea

Program TOP 10 favorite (WTA):

Petra Kvitova, a doua favorită, joacă împotriva sportivei Kurumi Nara, 57 WTA, în a doua partidă de pe terenul 1, în jurul orei 17.00.

Caroline Wozniacki, cap de serie 5, evoluează cu Denisa Allertova, 83 WTA, în primul meci de pe terenul 12, începând cu ora 13.30.

Ekaterina Makarova, a 8-a favorită, se va duela cu Magdalena Rybarikova, 65 WTA, în primul meci de pe terenul 3, începând cu ora 13.30.

Angelique Kerber, a 10-a favorită, joacă împotriva sportivei Anastasia Pavlyuchenkova, 42 WTA, în primul meci de pe terenul 18, de la ora 13.30.

Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă