20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialWimbledon: Halep- Perreira, în primul tur

Wimbledon: Halep- Perreira, în primul tur

Simona Halep o va întâlni pe Teliana Perreira din Brazilia în primul tur de la Wimbledon. Sportiva din Brazilia ocupă locul 91 în clasamentul WTA.

Irina Camelia Begu o va întâlni pe Virginie Razzano, din Franţa, iar Alexandra Cadanţu joacă în compania Camilei Giorgi din Italia.

Sorana Cîrstea se întâlneşte în primul tur cu Victoria Duvai, o jucătoare de tenis din Statele Unite ale Americii. Duvai are 18 ani şi debutează la Wimbledon.

Tot cu o debutantă se va întâlni şi Monica Niculescu. Românca va juca în compania sportivei Alison Van Uytvanck din Belgia. Uytvanck are 20 de ani.

Ghinion pentru Andreea Mitu. Calificată pentru prima dată la un turneu de mare Şlem, Mitu o va întâlni în runda inaugurală de la Wimbledon pe Agnieszka Radwanksa, a patra jucatoare a lumii.

Singurul reprezentant al României în turneul masculin de simplu, Victor Hănescu în va întâlni în runda inaugurală pe cehul Tomas Berdych, numărul 6 mondial.

Cele mai citite

Ce trebuie să ştii înainte de a pleca în vacanță pentru prima oară cu copiii

Prima vacanță cu copiii poate fi o experiență minunată, dar și o provocare. În timp ce oferă oportunitatea de a crea amintiri de neuitat...

Declin demografic în România. Numărul de nașteri scade

Declinul demografic în România devine tot mai evident, cu un număr tot mai mic de nașteri înregistrat în primele trei luni ale acestui an,...

Irina Begu, norocoasa de serviciu. Rybakina s-a retras, iar Dodin a declarat forfait

Irina Begu a obținut o calificare fără probleme în runda a treia a turneului WTA 1.000 de la Roma, în urma abandonului franțuzoaicei Oceane...
Ultima oră
Pe aceeași temă