15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialWimbledon: Halep își încearcă norocul la dublu. Programul de joi al românilor

Wimbledon: Halep își încearcă norocul la dublu. Programul de joi al românilor

Turneul de la Wimbledon va aduce, joi, la fileu, cinci românce, printre care și Simona Halep, care va evolua la dublu. Pe tabloul de simplu România va avea o singură reprezentantă.

Cea mai așteptată partidă a zilei, în care va evolua o româncă, este meciul pe care Monica Niculescu, 48 WTA, îl va susține împotriva jucătoarei care a scos-o din joc pe Simona Halep, Jana Cepelova, 106 WTA. Cele două vor lupta pentru un loc în turul al treilea.

Citește și Wimbledon: Monica Niculescu joacă, joi, cu Jana Cepelova. Halep așteaptă răzbunarea

Raluca Olaru și Cheng Liang (China) vor evolua, în primul tur la dublu, alături de perechea Belinda Bencic/Katerina Siniakova (Elveția/Cehia), pe terenul numărul 6, în cea de a doua partidă a zilei. Primul meci va începe la ora 13.30 (ora României).

Tot la dublu feminin, vor evolua Simona Halep și Elena Bogdan, care vor întâlni, în primul tur, perechea Flavia Pennetta/Su-Wei Hsieh (Italia/Taivan). Meciul va fi al treilea de pe terenul numărul 9, astfel că va începe în jurul orei 16.30. Halep își încearcă norocul și la dublu, după ce pe tabloul de simplu a suferit eliminarea turneului, direct în prima rundă.

Irina Begu și amica sa, care îi este și parteneră la dublu, Lara Arruabarrena, le vor întâlni, în primul tur, pe americancele Varvara Lepchenko/Christina McHale, partidă care va fi ultima de pe terenul numărul 14. Meciul va începe tot în jurul orei 16.30.

Citește și Wimbledon: Irina Begu, în turul al treilea. Urmează DUELUL carierei cu Șarapova!

Cele mai citite

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. Pentru a marca acest moment aniversar, anul acesta va fi utilizat un nou...

Analiza măsurilor Guvernului PSD: Dovada că acestea au dus la creșterea cifrei de afaceri din industrie

În ultimele luni, cifra de afaceri din industrie a României a cunoscut o creștere semnificativă, iar acest lucru nu poate fi neglijat. Datele furnizate...

Poşta Română a finalizat distribuirea pensiilor până pe 15 aprilie

Compania Naţională "Poşta Română" a finalizat distribuirea pensiilor până pe data 15 aprilie, conform calendarului asumat, a anunţat, joi, operatorul poştal naţional. Distribuirea drepturilor sociale...
Ultima oră
Pe aceeași temă