10.9 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăSpecialWimbledon: Irina Begu, în turul al treilea. Urmează DUELUL carierei cu Șarapova!

Wimbledon: Irina Begu, în turul al treilea. Urmează DUELUL carierei cu Șarapova!

UPDATE: Irina Begu, cap de serie numărul 29, s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon, acolo unde va disputa un duel cu Maria Șarapova, a patra favorită.

Irina Begu a trecut în runda a treia a grand slam-ului londonez, după ce a eliminat-o pe Lesia Țurenko, 68 WTA, cu scorul de 7-5, 6-7 (4), 7-5.

Irina Begu și Maria Șarapova s-au mai întâlnit o singură dată în circuit, la Madrid (2012), când rusoaica se impunea categoric, scor 6-0, 6-3. Cel de-al doilea duel dintre cele două, de la Wimbledon, va avea loc vineri.

Irina Begu este prima româncă ajunsă în turul al treilea, la Wimbledon, după ce Simona Halep, a treia favorită, a cedat încă din prima rundă.

—-

Maria Șarapova, cap de serie numărul 4, s-a calificat în turul al doilea al turneului de grand slam de la Wimbledon, după ce a eliminat-o pe olandeza Richel Hogenkamp, 123 WTA.

Rusoaica s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1, după o oră și cinci minute de joc.

În runda următoare Șarapova ar putea da piept cu o româncă, Irina Begu, favorita numărul 29.

Românca evoluează la această oră, în turul al doilea, cu Lesia Țurenko, 68 WTA.

Cele mai citite

150 de tineri pot face internship la Guvern

Programul Oficial de Internship al Guvernului României va continua și în acest an, 150 de stagiari având șansa de a activa în instituțiile administrației...

Începe Festivalul Cărților Deschise la Opera Comică pentru Copii

La Opera Comică pentru Copii, ultimele două weekend-uri din luna martie sunt dedicate cărților, lecturii și poveștilor, îmbogățind experiența tuturor pasionaților de literatură. A...

Viața secretă a liderilor serviciilor secrete. Fenomentul J. Edgar Hoover

Memorialistica despre viața secretă a foștilor șefi de servicii secrete continuă să stârnească interesul cititorilor. Cum au fost ei aleși? Din ce mediu au...
Ultima oră
Pe aceeași temă