11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialWimbledon: Novak Djokovic s-a calificat în sferturi, după un meci în 5...

Wimbledon: Novak Djokovic s-a calificat în sferturi, după un meci în 5 seturi

Liderul ATP Novak Djokovici, principalul favorit, s-a calificat în sferturile turneului de la Wimbledon, după ce a trecut de sud-africanul Kevin Anderson, cap de serie numărul 14, după un meci în cinci seturi.

Djokovici, deţinătorul trofeului, l-a învins, în optimile de finală, pe Anderson, cu scorul de 6-7 (6), 6-7 (6), 6-1, 6-4, 7-5, după trei ore şi 46 de minute. 

Citește și Clasament WTA după Wimbledon: Schimbări majore în TOP 10. Ce locuri ocupă Simona Halep și Williams

Meciul dintre cei doi a debutat luni, însă s-a încheiat marți, după ce organizatorii au luat decizia de a întrerupe meciul din cauza orei înaintate și a luminii slabe de pe teren. De la  scorul de 2-2 (la seturi), meciul a fost reluat marți.

În sferturi, Novak Djokovici îl va întâlni pe croatul Marin Cilici, cap de serie numărul 9, care l-a eliminat pe americanul Denis Kudla, scor 6-4, 4-6, 6-3, 7-5.

Djokovic a cucerit primul grand slam al anului, la Australian Open, după care a disputat finala de la Roland Garros. Dacă va mai câștiga două partide, sârbul va disputa a treia sa finală de grand slam din 2015.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă