18.9 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialWimbledon: Simona Halep debutează azi la turneul londonez

Wimbledon: Simona Halep debutează azi la turneul londonez

Simona Halep joacă azi meciul din primul tur de la Wimbledon. Adversară îi va fi Teliana Pereira, o sportivă din Brazilia, locul 88 mondial.

Halep şi Pereira nu s-au mai întâlnit niciodată până acum. Jocul dintre cele două este programat după ora 19, ora României.

Andreea Mitu  şi Agnieszka Radwanska joacă azi de la 13.30. Meciul celor două a fost întrerupt, aseară, la 4-2, în primul set, în favoarea sportivei din Polonia. Andreea Mitu este debutantă la un turnul de Grand Slam.

Sorana Cîrstea o întâlneşte  azi pe Victoria Duvai, o jucătoare de 18 ani din Statele Unite ale Americii. Meciul dintre cele două este al treilea programat azi pe terenul 16.

Irina Camelia Begu joacă azi, de la 13.30, cu Virginie Razzano, din Franţa. Meciul este programat pe terenul 5.

În fine, Alexandra Cadanţu joacă şi ea azi, cu Camila Giorgi, din Italia. Meciul este al şaselea programat azi pe terenul 11 de la Wimbledon.

Cele mai citite

Paris Saint-Germain a cucerit titlul cu numărul 12 în Franța

Chiar dacă a remizat pe teren propriu, scor 3-3, în partida cu Le Havre, Paris Saint-Germain a cucerit titlul de campioană a Franţei, după...

Coaliția trebuie să reziste pentru planurile strategice de călătorie ale șefului statului

IlustrațieȘ Marian Avramescu Președintele Klaus Iohannis luptă pentru menținerea coaliției formate din Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL), măcar până își...

Vești bune pentru Irinel Columbeanu. Fiica lui vine să îl viziteze

Irinel Columbeanu se află într-un azil din Ghermănești. Fostul milionar trece prin momente extrem de grele, fiind bolnav, singur și trist de sărbători. Cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă