13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialWimbledon. Spectatorii care au avut bilete pentru 29 iunie vor primi banii...

Wimbledon. Spectatorii care au avut bilete pentru 29 iunie vor primi banii înapoi

Organizatorii turneului de tenis de la Wimbledon au anunţat, joi, că spectatorii care şi-au achiziţionat bilete pentru partidele de miercuri, 29 iunie, vor primi înapoi contravaloarea acestora, ca urmare a programului decalat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, informează Mediafax.

Miercuri, din cauza ploii, s-au disputat foarte puţine meciuri la Wimbledon. Arena centrală a fost singura care a avut un program continuu, graţie faptului că este dotată cu acoperiş retractabil. În rest, s-a înregistrat mai puţin de o oră de joc pe terenului cu numărul 1 şi puţin peste o oră pe terenurile 2, 3 şi cele secundare.

Ca urmare, organizatorii au anunţat că persoanele care şi-au luat bilete pentru terenul 1 vor primi 100% din valoarea acestora. Pentru posesorii de tichete la meciurile de pe arenele 2 şi 3 va fi alocată 50% din contravaloarea acestora. Tot 50% din suma corespunzătoare vor primi şi cei care au avut abonamente generale pentru toate terenurile. Pentru biletele cumpărate în avans, sumele vor fi returnate în totalitate.

Procedura de rambursare a contravalorii biletelor va fi efectuată abia după încheierea turneului de la Wimbledon. Ultima dată când a fost luată o astfel de măsură a fost în 2007, când nu s-au disputat meciuri în sâmbăta primei săptâmâni de turneu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă