17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialWuhan: Konta, eliminată de Venus, după o revenire surpriză. S-a întors roata...

Wuhan: Konta, eliminată de Venus, după o revenire surpriză. S-a întors roata pentru învingătoarea Simonei Halep

Jucătoarea Johanna Konta, locul 66 WTA, a fost eliminată  din turneul Premier 5 de la Wuhan, de americanca Venus Williams, locul 24 WTA, după o partidă care a durat două ore și 40 de minute.

Konta a pierdut pe mâna ei în setul decisiv, după ce a condus cu 5-3, permițându-i americancei să revină și să se impună în cele din urmă cu 7-5.

Konta reușise, în optimi, să o elimine pe Simona Halep, principala favorită, după ce a întors scorul în setul decisiv. Românca a avut 5-1, însă Konta a revenit și s-a impus cu 7-5.

Williams va evolua în semifinale cu italianca Roberta Vinci, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 15.

Marea surpriză a turneului este Garbine Muguruza, cap de serie numărul 5 (8 WTA), calificată în semifinale, care are șanse mari, după turneul chinezesc, să urce pe locul 5 mondial.

Germana Angelique Kerber, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 6, şi sportiva americană Coco Vandeweghe, locul 49 WTA vor evolua, joi, în ultimul sfert de finală al Wuhan Open.

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă