10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAi mașină și smartphone? Cum să fii vara asta mereu conectat, chiar...

Ai mașină și smartphone? Cum să fii vara asta mereu conectat, chiar și în mișcare!

Suntem în toiul verii, iar perioada concediilor nici măcar n-a început pentru toată lumea, așa că s-ar putea să vina în curând și rândul tău. Iar dacă alegi să călătorești prin Europa cu mașina personală și îți iei smartphone-ul cu tine pentru a imortaliza cele mai frumoase momente pe care să le împarți cu cei dragi, știi că o singură baterie nu-ți va fi de ajuns. Practic, autonomia redusă a acumulatorilor face ca utilizarea unor baterii externe pentru telefon sau tabletă să fie utilă în anumite situaţii în care nu ai o priză la îndemână.

De exemplu, în cazul în care pleci într-o excursie sau ai multe drumuri de făcut în oraş şi ştii că nu ai timp să-ţi încarci telefonul spre finalul zilei, un astfel de gadget este mai mult decât potrivit, pentru că te ajută să menţii smartphone-ul în viaţă pentru mai mult timp.

Mai mult decat atat, in perioada de concediu e important sa-ti administrezi inteligent bugetul. Iar daca alegi sa calatoresti cu automobilul personal, exista o solutie economică și la îndemâna oricui. Pentru că oricum ai nevoie de ulei de motor pentru întreținerea automobilului tău, Star Lubricants și Mobil 1 te scapă de grija bateriei descărcate când ți-e lumea mai dragă. Când faci următoarea alimentare în benzinăriile Socar, cumpără și un bidon de ulei Mobil 1™  ESP Formula 5W-30 de 4 litri și primești gratuit o baterie externă.

Bucură-te de funcționalitățile telefonului tău pe durata concediului fără să mai ai grija bateriei și rămâi conectat cu cei dragi. Te așteptăm în benzinăriile Socar pana pe 15 septembrie 2015 să îți cumperi bidonul de ulei Mobil 1™  ESP Formula 5W-30 de 4 litri pentru următorul schimb de ulei și bateria externă gratuită.

Star Lubricants este distribuitor autorizat al produselor Mobil în România. Oferă o gamă completă de produse Mobil destinate vehiculelor de pasageri, vehiculelor comerciale și aplicațiilor industriale într-o varietate mare de ambalaje și dimensiuni, de la bidoane de 1L până la cisterne.

În plus, Star Lubricants oferă şi o gamă de servicii conexe, precum monitorizarea și testarea condiţiei uleiului, sprijin in activități de marketing şi, nu în ultimul rând, programe de training la locaţia partenerului. Acest lucru înseamnă că dumneavoastră vă puteţi concentra pe ceea ce faceţi cel mai bine, în timp ce Star Lubricants are grijă de nevoile de lubrifiere ale autovehiculelor personale sau ale companiei.

Cele mai citite

UTA lui Mircea Rednic a „topit” Oțelul, la Arad

UTA Arad s-a impus cu scorul de 3-1 în fața formației Oţelul Galaţi, pe teren propriu, în etapa a șasea a play-out-ului Ligii 1. Toate...

DARURI PENTRU COPII DIN PARTEA ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

În apropierea  sărbătorilor pascale, copiii îngrijiți în cadrul Centrului de zi ”Arlechino” și cei din Centrul de zi pentru copii cu dizabilități, ambele din...

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...
Ultima oră
Pe aceeași temă