15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialAirstream Autobahn a transformat un Sprinter într-un microbuz de lux

Airstream Autobahn a transformat un Sprinter într-un microbuz de lux

Orice pasionat de mașini poate vorbi ore în șir despre frumusețea unui Mercedes-Benz S-Class, a unui Bentley Mulsanne sau a unui Rolls-Royce Phantom, iar lista mașinilor de lux preferate de iubitorii de automobile poate continua cu încă câteva nume sonore.

Aceste automobile nu sunt foarte folosite pentru călătorii lungi cu familia, ele fiind mașini de lux, nu de excursii și din acest motiv, cei de la Airstream Autobahn au transformat un Sprinter într-un microbuz de lux, pentru a îmbina utilul cu plăcutul.

Dubele sunt mașinile optime pentru călătorii lungi în țară sau pe continent, iar Mercedes Sprinter nu face excepție în ceea ce privește acest capitol, iar în urma modificărilor Airstream Autobahn, luxul de care se vor bucură oamenii în timpul unei excursii alături de prieteni și familie va fi unul extrem de satisfăcător.

Autobahn este un Sprinter standard, căruia i s-au adăugat o mulțime de elemente din lemn și piele, împreună cu elemente high-tech, inclusiv frigidere, un televizor LCD de 32 inch complet cu Blu-Ray, un Apple TV și un radio Pandora. Fiecare scaun are propriul suport pentru picioare cu reglaj electric cu o priză de 120 volți și o priză USB incorporate, precum și funcțiile de încălzire pentru a spori confortul pasagerilor.

Tot ceea ce se află în cabină poate fi controlat prin intermediul unui laptop, telefon mobil sau tabletă (cu condiția să existe o conexiune la Internet).

Sursă foto: http://www.autoblog.com/

Cele mai citite

Poliția a aplicat amenzi, după ce mai mulți nuntași au blocat o intersecție

Poliția din județul Teleorman a intervenit prompt în urma unui incident în localitatea Buzescu, unde circulația a fost blocată de nuntași, generând disconfort și...

Din 13 mai, o nouă ediție Tezaur: Dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an la titlurile de stat

Românii pot investi, începând de luni, 13 mai, în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 3 ani, cu dobânzi anuale de...

Ciolacu face un spital nou la Constanța dacă localnicii aleg un președinte de CJ din PSD

Premierul Marcel Ciolacu le promite locuitorilor din Constanța că statul va construi în zonă un spital județean nou, dar le atrage atenția că trebuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă