17.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialCampervan-ul Ford primește mai multă viteză pentru Goodwood

Campervan-ul Ford primește mai multă viteză pentru Goodwood

Chiar dacă nu e cel mai rapid campervan din lume, noul Ford Terrier Bianco de la Wellhouse Leisure are o nouă înfățișare pentru debutul său la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Această ediție specială de Terrier are utilitățile versatile ale unui MPV de camping combinate cu upgrade-uri cosmetice și de performanță care îi fac loc în acest festival de putere și viteză.

Pachetul adaugă un tratament de ediție specială conversiei Terrier Ford Transit Custom/Turneo Custom.

Bianco este una dintre cele patru Terrier de ediție specială, toate numite după culori. Corpul său alb atrage atenția imediat, mai ales datorită acoperișului, barelor de protecție și aplicașiilor negre care îți sar în ochi prin contrast. Chiar dacă o dubă de camping înaltă și îndesată nu va părea niciodată cea mai rapidă mașină din trafic, jantele standard de 18 inch din aliaj îi dau mai multă viteză. Poate că nu va fi prima mașină din cursă, dar Bianco a primit un echipament nou care include un motor turbo diesel de 153 de cai putere.

În interior, Bianco oferă același confort ca de obicei și facilitățile Wellhouse Terrier sunt îmbrăcate pentru a se potrivi cu exteriorul. Scaunele din piele neagră sunt compensate de tetiere albe și de mobilier. Interiorul include un acoperiș separat și paturi de cabină duble, o un reșou, iluminare cu LED-uri, și o bucătărie cu aragaz, chiuvetă și frigider. Bancheta din spate a Wellhouse poate fi glisată înainte pentru a face loc pentru marfă în spate și alunecă înapoi pentru a mări interiorul dubei. Scaunele din față se pot roti pentru a ajunge față în față cu cabina.

Terrier Bianco va apărea la standul Ford de la festivalul Goodwood de săptămâna aceasta. Prețul acestei mașini este de 45.000 de lire sterline, cu 10.000 mai mult decât Terrier-ul standard. Acesta va fi prezentat în compania celorlalte ediții speciale de Terrier: Nero (negru), Argento (argintiu) și Rosso (roșu).

Sursă foto: www.gizmag.com

Poza 1

În interior, Bianco oferă același confort ca de obicei și facilitățile Wellhouse Terrier sunt îmbrăcate pentru a se potrivi cu exteriorul.

Poza 2

Noul Ford Terrier Bianco de la Wellhouse Leisure are o nouă înfățișare pentru debutul său la Festivalul Vitezei de la Goodwood.

Cele mai citite

Natalia Iocsak, prima femeie care a câștigat o etapă din Campionatul Național de Drift

Băimăreanca Natalia Iocsak a câștigat prima etapă din Campionatul Național de Drift, care a avut loc în weekend la Arena Națională din Capitală, devenind...

Dacian Cioloș a declarat că nu are prea mari emoţii cu privire la viitoarea majoritate din Parlamentul European

Europarlamentarul Dacian Cioloș a declarat, luni, la Ploiești, că nu are "prea mari emoții" cu privire la viitoarea majoritate din Parlamentul European. El s-a...

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...
Ultima oră
Pe aceeași temă