15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialCele mai bune decapotabile pentru călătoriile lungi

Cele mai bune decapotabile pentru călătoriile lungi

Ce poate fi mai plăcut decât să simți cum vântul îțî flutură părul în timp ce decapotabila ta toarce liniștită în drum spre o vacanță? În ultimii ani, decapotabilele au devenit mult mai elegante, rapide și foarte ușor de conduc, chiar dacă condițiile meteo sunt nefavorabile.

Urmăriți un top 5 al celor mai bune decapotabile de pe piața auto:

Porsche Boxter

Această mașină cu două locuri a fost alegerea de top pentru plimbările de plăcere. Agilă și frumoasă, Boxterul are 265 de cai putere ce iți oferă multă distracție la volan.

Volvo C70 Inscription

Cei de la Volvo au scos doar 500 de modele Inscription, ce îmbunătățește deja impresionantul model C70, ridicând puterea motorului la 250 de cai putere. Iar la exterior Inscription aduce modificări subtile dar apreciate,cum ar fi: jante negre de 18 inch, o grilă frontală neagră împodobită cu crom, un spoiler spate perfect și o piele neagră frumoasă.

BMW M3 Cabrio

Folosind deja-agilul Seria 3 Cabrio ca un șablon, modelul “M” vine echipat cu un motor de 4.0 litri V8 și 414 cai putere, ce accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.9 secunde. Un sistem de frânare avansat și suspensiile sport fac gata de plimbare M3-ul.

Volkswagen Beetle TDI

Unul dintre puținele diesel-uri decapotabile din SUA, Broscuța VW, este distractivă de condus, dar și foarte eficientă din punct de vedere al combustibilului. Cu un consum de 6,9 litri/100 km pe autostradă, călătoriile cu ea vor fi tot mai lungi.

Jaguar F-Type

Primul decapotabil cu două locuri de la Jaguar,după modelul emblematic E-Type de acum 50 de ani, noul F-Type, combină perfect estetica mașinilor sport clasice cu performanța tehnologiei moderne.

Cele mai citite

Premieră! Petrocub Hînceşti, campioana la fotbal a Republicii Moldove

Echipa de fotbal Petrocub Hînceşti a scris istorie în Republica Moldova, devenind pentru prima dată campioană națională, după remiza obținută sâmbătă, 1-1, pe terenul...

Localnicii curăță apele la Roșia Montană

Localnici și susținători ai Roșiei Montane participă, în ziua de duminică, 12 mai, la prima din cele cinci campanii de ecologizare a malurilor apelor...

Companiile chinezești câștigă mai multe licitații pentru explorarea petrolului și gazelor din Irak

Companiile din China au câștigat încă cinci oferte pentru explorarea zăcămintelor de petrol și gaze din Irak, a declarat duminică ministrul irakian al petrolului,...
Ultima oră
Pe aceeași temă