15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialClarkson, Hammond și May, plătiți regește de către Amazon. Salarii uriașe pentru...

Clarkson, Hammond și May, plătiți regește de către Amazon. Salarii uriașe pentru vedetele Top Gear

Fostele vedete ale Top Gear vor primi nu mai puțin de 226 milioane de euro, pentru trei ani de contract, pentru a realiza un nou show auto care să rivalizeze cu emisiunea BBC.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, care au semnat un contract cu Amazon Prime pentru a realiza o nouă emisiune auto, vor primi în total 250 milioane de dolari (circa 226 milioane euro), în cei trei ani de contract, potrivit Financial Times. 

Cu toate că salariile individuale au rămas secrete, Clarkson ar urma să câștige cel puțin 2 milioane euro lunar, însă remunerația sa ar putea fi mai mare decât a lui Hammond și May.

Citește și Lovitură pentru Top Gear: Clarkson, Hammond și May vor avea propria emisiune pe Internet

Noul show, care va fi difuzat în mediul online, va avea 36 de episoade, cel mai probabil câte unul nou în fiecare lună. Noul show al Amazon nu va putea folosi formatul consacrat la BBC, însă tricoul Clarkson – Hammond – May îl vor avea alături de ei și pe fostul lor producător, Andy Wilman.

Cei trei au avut o clauză de confidențialitate cu BBC care nu le-a permis să negocieze cu un alt operator din televiziune. Ei au mai fost curtați de serviciile online Netflix și ITV.

Citește și FOTO. Prima imagine spion cu Volkswagen Golf GTI VIII. Ce noutăți aduce hot-hatch-ul german

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...
Ultima oră
Pe aceeași temă