10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialFerrari și-a suspendat vânzările de automobile la București

Ferrari și-a suspendat vânzările de automobile la București

Forza Rossa, importatorul Ferrari din România, a  suspendat temporar activitatea de vânzare a automobilelor Ferrari în locaţia din Otopeni, informează Ziarul Financiar.

Forza Rossa este controlat de Ion Bazac, fostul ministru al Sănătăţii, şi de Camelia Bazac.

„Forza Rossa Holding are un contract valabil şi în derulare cu Ferrari. Au fost sistate temporar doar operaţiunile în locaţia din Otopeni din motive comerciale care sunt subiectul unor negocieri cu  Ferrari, negocieri care nu sunt de interes public“, a spus Ion Bazac pentru ZF.

La salonul auto de la Geneva, Stefano Lai, vicepreşedinte senior pe comunicare la nivel internaţional pentru Ferrari, a spus  că „în prezent dealerul Ferrari de la Bucureşti este închis. Nu avem  nimic în plus de declarat“.

„Privind poziţia Ferrari în România, compania vrea să sublinieze  că (…) nu comentează niciodată relaţia sa cu partenerii sau  strategia comercială. Dealerul Ferrari din România, Forza Rossa, este în prezent închis, dar acest lucru nu are nimic de-a face cu strategia Ferrari sau cu relaţia companiei cu dealerul”, se arată într-o poziţie oficială trimisă de grupul italian.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Analiza măsurilor Guvernului PSD: Dovada că acestea au dus la creșterea cifrei de afaceri din industrie

În ultimele luni, cifra de afaceri din industrie a României a cunoscut o creștere semnificativă, iar acest lucru nu poate fi neglijat. Datele furnizate...

Turcia întârzie încheierea acordului de deminare în Marea Neagră între România, Bulgaria și Ucraina

Acordul tripartit pentru deminare în Marea Neagră, încheiat în ianuarie cu România şi Bulgaria, nu a intrat încă în vigoare din cauza lipsei ratificării...

Gabriela Firea anunță că situația lui Cătălin Cârstoiu va fi discutată în coaliție în curând

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să...
Ultima oră
Pe aceeași temă