9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFiat 500X, preţurile crossover-ului italian în România. Cât costă rivalul lui Juke

Fiat 500X, preţurile crossover-ului italian în România. Cât costă rivalul lui Juke

Fiat a stabilit prețurile noului crossover 500X pe piața din România. SUV-ul de clasă mică va avea un preț de pornire de 18.600 euro. 

Segmentul de piață al SUV-urilor de oraș a fost luat cu asalt de tot mai mulți producători europeni și nu numai, în ultimul timp. Fiat 500X, lansat la sfârșitul anului trecut, vine să rivalizeze cu adversari ca, Nissan Juke,  Renault Captur, sau chiar noul Hyundai Creta.

Citește și FOTO. Noul Hyundai Creta, primele imagini oficiale. Luptă între crossovere asiatice

Fiat 500X pornește, în România, de la un preț de 18.600 euro, sumă la care este disponibil modelul cu motorul de 1,6 litri, tracțiune doar pe față și nivelul de echipare Pop. Crossover-ul are trei nivele de echipare: Pop, Pop Star și Cross.  

Lista motorizărilor va cuprinde pe lângă motorul 1.6 (110 CP), alte două variante 1.4 MultiAir, cu 140 CP, respectiv 170 CP. Modelul dotat cu motorul de 170 cai va fi disponibil cu o transmisie automată, cu 9 rapoarte, o premieră în segment.

Motorul disesel disponibil pe 500X este cel de 1.6 litri și 120 CP, care se anunță cel mai eficient propulsor din gamă, cu un consum de 4.1 litri/100 km. Un al doilea diesel este 2.0 MultiJet, cu 140 CP.

Citește și Oficial: Dacia va avea un rival low-cost, construit de Volkswagen

Nivelul de echipare standard al mașinii cuprinde dotări destul de variante, precum: radio Uconnect cu patru difuzoare, comenzi pe volan, pilot automat, sistem de iluminare Follow Me Home, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, frână de parcare electrică.

Cel mai scump model din gama 500X este cel cu propulsorul 2.0 MultiJet, echipare Cross, disponibil la un preț de listă de 28.148 euro, însă acesta poate fi modificat în urma unor oferte de sezon.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă