19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialFOTO. Bugatti Vision Gran Turismo, de pe jocurile pe calculator direct în...

FOTO. Bugatti Vision Gran Turismo, de pe jocurile pe calculator direct în REALITATE. Ce anunță noul supercar!

Bugatti a pregătit o lansare exotică pentru Salonul Auto de la Frankfurt. Vision Gran Turismo, creat inițial doar ca model virtual pentru jocurile pe calculator, va ieși din lumea virtuală sub forma unui concept care va anunța noile linii de design ale producătorului auto.

Dezvoltat în colaborare cu Polyphony Digital, firma care creează jocul Gran Turiso, conceptul celor de la Bugatti va avea o misiune mult mai puternică în viața reală. Oficialii companiei anunță că Bugatti Vision va stabili liniile generale de design pe care le vor urma viitoarele modele ale companiei.

Citește și FOTO. NOUL Mercedes Clasa S Cabrio, lansat oficial. Cum arată limuzina decapotabilă cu 585 CP

Modelul va fi totodată un tribut adus trecutului victorios al Bugatti în cursele de mașini ale perioadei interbelice. Un element specific, regăsit și la acest concept îl reprezintă grila cu sigla producătorului aflată în centrul părții frontale, preluat de la legendarul Type 57 Atlantic, din 1936. 

Detaliile estetice principale ale brandului sunt prezente și pe Vision: profilul foarte fluid, grila frontală în potcoavă, blocuri optice LED rotunde și prizele de aer de-a lungul caroseriei.

Citește și FOTO. Tesla va lansa cel mai rapid SUV din istorie. Cum arată Model X și în cât timp atinge 100 km/h

”Am vrut să dezvoltăm o mașină pentru competițiile virtuale, dedicată fanilor noștri, un adevărat Bugatti până la ultimul detaliu, capabil să transmită valorile brandului. Sperăm că pasionații jocurilor pe calculator se vor distra la fel de mult ca noi atunci când am desenat conceptul”, scrie compania într-un comunicat.

Bugatti Vision prezintă și câteva dintre detaliile viitorului Bugatti Chiron, lansat anul viitor, care va costa circa 2 milioane dolari și va avea nu mai puțin de 1400 CP. 

Parte a grupului Volkswagen, Bugatti a lansat cea mai rapidă mașină din lume, Veyron, care poate depăși viteze de 400 km/h.

 

 

Cele mai citite

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă