9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO+VIDEO. Mayweather a comandat un iaht de 24 milioane dolari. Cum va...

FOTO+VIDEO. Mayweather a comandat un iaht de 24 milioane dolari. Cum va arăta nava cu motoare de 14.000 CP!

Floyd Mayweather, considerat cel mai bun pugilist din istorie, și-a comandat, înainte de a se retrage din carieră, un iaht în valoare de 24 milioane dolari, care va avea inclusiv garaj.

Mayweather, cunoscut pentru apetitul său pentru lux, va avea o nouă bijuterie în colecția sa care include bolizi și chiar avioane. SC122 este creația unei companii suedeze, Grey Design și va fi un iaht de dimensiuni medii.

Citește și TOP 10 BOLIZI ai Poliției din Dubai, EDIȚIA 2015. Infractorii, urmăriți cu Ferrari sau Bugatti!

SC122 va avea 37 metri lungime, iar în ciuda formei sale sportive, interiorul va fi foarte încăpător. Iahtul va avea patru camere mari, o zonă de recepție, și chiar saloane cu sisteme home cinema, în care starul american va putea urmări filme în timpul croazierelor.

Nava impresionează atunci când vine vorba de puterea dezvoltată de motoarele sale. Cu un total de 14.000 CP iahtul are aproape jumătate din puterea dezvoltată de motorul fregatei Mărășești, nava de război. Viteza maximă va fi de 50 noduri, ceea ce înseamnă circa 90 km/h, fiind foarte rapidă pentru dimensiunile sale.

Mayweather își va putea lua chiar și câțiva dintre bolizii săi la bord, nava fiind dotată și cu garaj. 

Compania suedeză va produce doar 6 astfel de nave, toate urmând să le fie vândute celor care vor putea plăti prețul foarte ridicat.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă