6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Noua Skoda Superb Combi, cel mai spațios break al cehilor

FOTO. Noua Skoda Superb Combi, cel mai spațios break al cehilor

Noul break Superb Combi, de la Skoda, va ajunge pe piață la Salonul Auto de la Frankfurt. Cehii au publicat, până la lansarea mondială, primele imagini oficiale cu modelul break.

Skoda Superb Combi continuă să acorde o atenție sporită spațiului interior. Habitaclul spațios este continuat de un portbagaj cu dimensiuni generoase care ajunge până la 660 litri, cu 27 mai mulți față de generația anterioară. Capcitatea totală de încărcare ajunge la aproximativ 2000 litri, prin rabatarea banchetei spate.

A treia generație a lui Superb Combi păstrează ampatamentul de 2,841 metri de la versiunea berlină. De asemenea break-ul va fi propulsat de aceleași motoare ca ale lui Superb berlină.

Gama de motorizări pornește de la 120 CP și ajunge la 280 CP, în cazul benzinarelor. Versiunile diesel vor avea maximum 190 CP. Producătorul spune că în timp ce puterea a crescut cu circa 20%, consumul a scăzut cu aproape o treime.

Bazată pe platforma MQB, Combi are o greutate redusă cu 75 kg față de cea a generației anterioare.

Un sistem preluat de la varianta sedan este DCC, pentru control dinamic al șasiului, prin care se pot alege diferite programe pentru suspensii, cum ar fi Sport sau Confort.

Nava amiral a Skoda este unul dintre modelele care vor apărea pentru prima dată în public la Salonul Auto de la Frankfurt, din toamna lui 2015.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă