10.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. NOUL Mercedes Clasa S Cabrio, lansat oficial. Cum arată limuzina decapotabilă...

FOTO. NOUL Mercedes Clasa S Cabrio, lansat oficial. Cum arată limuzina decapotabilă cu 585 CP

Mercedes a lansat primele imagini oficiale cu noua sa limuzină decapotabilă, Clasa S Cabrio, care va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Frankfurt. Versiunea cu acoperiș textil va avea până la 585 CP.

Noul Mercedes Clasa S Cabrio urmărește liniile de design ale fratelui său cu acoperiș fix, însă a mai primit câteva artificii în plus față de coupe-ul familiei. În timp ce la nivelul aspectului modelul este în mare parte un Clasa S cu acoperiș mobil, câteva diferențe apar la compartimentul tehnic.

Citește și FOTO. Tesla va lansa cel mai rapid SUV din istorie. Cum arată Model X și în cât timp atinge 100 km/h

Un sistem care a fost creat special pentru o decapotabilă este climatizarea. Denumit Thermotronic, sistemul este pregătit să ofere o temperatură optimă în habitaclu chiar dacă acoperiș este retractat și indiferent dacă este iarnă sau vară. Air Balance va împrăștia arome în aerul respirat în mașină.

Tot pentru ideea de confort, limuzina decapotabilă va beneficia, opțional, și de pachetul Warmth Comfort, care include mai multe sisteme de încălzire, pentru scaun, cotieră și chiar volan. Retractat automat, la apăsarea unui buton, acoperișul textil, cel mai mare de pe piață, poate fi activat până la viteze de 60 km/h, întreaga operațiune durând 20 secunde.

Citește și FOTO. Bugatti Vision Gran Turismo, de pe jocurile pe calculator direct în REALITATE. Ce anunță noul supercar!

Dincolo de sisteme menite să asigure un condus în cele mai confortabile condiții, modelul va beneficia și de motorizări puternice. S500 Cabrio vine cu un V8 de 4.7 litri, cu 455 de cai putere și 700 de Nm și va fi versiunea standard. Pentru clienții care vor performanțe duse la extrem, va exista versiunea S63 AMG Cabrio, cu un V8 de 5.5 litri (585 de cai putere și 900 de Nm). Aceasta din urmă, cuplată la o tracțiunea integrală 4Matic, va accelera până la 100 km/h în doar 3,9 secunde.

Noul model va avea viteza maximă limitată electronic la 250 km/h. 

Mercedes Clasa S Cabrio va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, care va debuta pe 17 septembrie și va apărea alături de strămoșul său de acum 44 de ani, primul Clasa S Cabrio.

Citește și FOTO+VIDEO. Mayweather a comandat un iaht de 24 milioane dolari. Cum va arăta nava cu motoare de 14.000 CP!

 

 

Cele mai citite

Celebra TikTokeriță Eva Evans a murit la doar 29 de ani

Eva Evans, celebra TikTokeriță și vedetă în ascensiune a scenei rețelelor de socializare, a murit tragic la vârsta de 29 de ani. Vestea a...

SAMEDAY anunță intenția de preluare a companiei de curierat Sprinter din Ungaria

Ca parte a strategiei de extindere a infrastructurii de livrare din regiune, SAMEDAY, compania care a introdus livrarea în easybox în piața din România,...

Rușii încearcă să cucerească orașul ucrainean Ceasov Iar cu ajutorul a peste 20000 de parașutiști

Un contingent alcătuit din 20.000 până la 25.000 de militari ruşi din trupele de paraşutişti participă la asaltul asupra oraşului Ceasov Iar în provincia...
Ultima oră
Pe aceeași temă