13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Noul Renault Trafic a fost lansat în România. Care este prețul...

FOTO. Noul Renault Trafic a fost lansat în România. Care este prețul de pornire

Renault și-a completat gama de utilitare din România cu noile modele Trafic Combi și Trafic Furgon. Modelele vin cu modificări atât la nivelul habitaclului, cât și la motorizări.

Noii cărăuși ai Renault sunt disponibili în România, cu "livrare imediată", după cum anunță producătorul. Prețul de pornire pentru versiunea start a lui Trafic Combi este de 19.500 euro, în timp ce Trafic Furgon pornește de la un preț de 17.000 euro.

Cele două versiuni a lui Trafic sunt orientate către transportul de persoane (Combi), respectiv cel de marfă (Furgon). Combi oferă în varianta standard 8-9 locuri, iar bancheta spate poate fi îndepărtată, pentru mai mult spațiu pentru bagaje. Trafic Furgon este un cărăuș pursânge, cu un spațiu de depozitare cu o lungime record în clasa sa, 4,15 m (versiunea lungă). Pentru optimizarea spațiului, sunt disponibile soluții precum o galerie interioară.

Capacitatea de încărcare pentru Renault Trafic este de 1000 L, versiunea scurtă, și 1800 L, versiunea lungă. Habitaclul vine cu nu mai puțin de 14 spații de depozitare, cu o capacitate totală de 90 L, suficient pentru a găsi câte un loc pentru fiecare obiect în parte, fie că este vorba despre telefon, tableta, laptop, fie că vorbim despre dosare A4 și topuri de hârtie.

Motorizarea standard, la toate ambele versiuni, este un propulsor de 1,6 litri dCi, cu 90 CP.

Un capitol la care Trafic a adus noutăți este multimedia, unde este disponibil sistemul R-Link Evolution®, opțional. Acesta permite conectivitate la Internet si la vehicul, precum şi accesul la o serie de aplicații auto dedicate.

Cel mai puternic motor este un Twin-Turbo (cu două turbocompresoare), cu două variante de putere – dCi 120 Twin Turbo/ Energy dCi 140 Twin Turbo.

Consumul oficial este de 5,9 l / 100 km (155 g CO2 / km) în varianta Furgon, respectiv de 5,7 l / 100 km* (149 g CO2 / km*) în varianta Combi.

Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă