11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFOTO. PREMIERĂ în România: Una dintre cele mai așteptate mașini ale anului,...

FOTO. PREMIERĂ în România: Una dintre cele mai așteptate mașini ale anului, LANSATĂ la București, înaintea Salonului de la Frankfurt

Noul Opel Astra a avut parte de o avanpremieră la București, înainte ca modelul să apară în lumina reflectoarelor la Salonul Auto de la Frankfurt. Compacta germană este primul model nou lansat la București înainte de a fi prezentat la saloanele auto majore europene.

Noul Astra a luat deja primul său contact cu publicul, la București, înainte de a avea mare permieră de la Frankfurt. Evenimentul reprezintă o premieră pentru România, până acum toate modelele noi fiind prezentate mai întâi la saloanele auto majore, cum ar fi Frankfurt/Paris și Geneva. Opel prezentase primele imagini cu noua sa compactă încă din luna iunie, însă până acum jurnaliștii au avut acces doar la versiunea virtuală a acestui model.

Citește și FOTO. Bugatti Vision Gran Turismo, de pe jocurile pe calculator direct în REALITATE. Ce anunță noul supercar!

Modelul cu peste 24 milioane unități vândute de când a ieșit pentru prima dată de pe porțile uzinei din Rüsselsheim a ajuns la generația cu numărul 6 (respectiv 11 cu tot cu modelul Kadett). Astra K, după cum mai este cunoscut, vine cu modificări importante la toate capitolele, începând de la asepect și până la evoluțiile de sub capotă.

Cu un aer mai tineresc, modelul resimte schimbările aduse de tendința generală din lumea auto de mutare upmarket, ceea ce a aduce un design cât mai glossy. De asemenea, interiorul mașinii este mai ergonomic, astfel că marca germană a mai renunțat la unele butoane. Display-ul cu diagonala de 8 inch captează toată atenția celor din mașină, aflându-se în centrul bordului.

Citește și Noul Open Astra a debutat la Frankfurt. Ce prețuri va avea în România

De asemenea modelul beneficiază de mai multe sisteme de ultimă generație, inclusiv de lumini inteligente cu LED.

Opel Astra K are o gamă de motorizări cuprinsă între 95 – 200 CP. “Benzinarul” 1.0 ECOTEC Turbo cu injecție directă (105 CP) va fi cel de la pe versiunea standard. O noutate o reprezintă propulsorul din aluminiu 1.4 ECOTEC Turbo, dotat cu 150 CP. Pentru acest ultim motor consumul mixt oficial este de 4,9 L/100 km.

Noul Astra K va fi disponibil la vânzare, în România, încă de la finalul acestei luni. Modelul va fi prezentat și pentru publicul internațional la Salonul Auto de la Frankfurt, care debutează pe data de 17 septembrie.

Citește și FOTO. NOUL Mercedes Clasa S Cabrio, lansat oficial. Cum arată limuzina decapotabilă cu 585 CP

 

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă