15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. TOP 10 Mașini PROTOTIP de la Frankfurt: Modelele care desenează viitorul...

FOTO. TOP 10 Mașini PROTOTIP de la Frankfurt: Modelele care desenează viitorul industriei auto

Salonul Auto de la Frankfurt are parte de mai multe premiere mondiale, atât mașini de serie, cât și concepte care vor stabili noi tendințe în domeniu. În timp ce producătorii de supercaruri continuă să șocheze, un viraj spectaculos îl face marca Hyundai. Alte nume, ca Volkswagen, și-au rezervat și ele un loc pe lista conceptelor.

Producătorii germani au avut o activitate foarte efervescentă la Frankfurt, ei lansând nu doar modele de serie, ci și concepte. Audi a prezentat primul său SUV exclusiv electric, a cărui autonomie ar fi de peste 500 km. Volkswagen a venit tot cu un concept verde pentru unul dintre SUV-urile sale, ceea ce din nou este o premieră. Desigur aceste modele sunt deocamdată prototip-uri, însă multe dintre ele sunt destul de aproape de o viitoare versiune de serie.

Anul 2015 a fost unul cu vânzări bune pe segmentul SUV-urilor, iar acest lucru poate fi văzut și la Frankfurt. Drept urmare nu mai reprezintă o tendință neașteptată aceea ca producătorii auto să ofere o atenție cel puțin egală "mastodonților" cu cea pe care o acordă compactelor mici.

Cele mai interesante lansări de concepte de la Frankfurt nu includ doar SUV-uri, ci și mașini sport sau chiar limuzine.

Hyundai a reușit să reprezinte o prezență aparte la Frankfurt, oferind câteva indicii clare că vrea să facă trecerea spre zona premium. Coreenii au lansat un concept care în mod normal s-ar regăsi în portofoliul Mercedes, iar în plus au anunțat și o nouă divizie sportivă N.

Producători ca Mercedes, Peugeot, Toyota sau Honda au prezentat, tot în premieră mondială, prototipuri care anunță schimbări importante în ce privește viitoarele modele.

Salonul Auto de la Frankfurt se desfășoară între 17-27 septembrie.

Cele mai citite

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă