7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Toyota Prius se pregătește de o nouă generație. Cum ar putea...

FOTO. Toyota Prius se pregătește de o nouă generație. Cum ar putea arăta hibridul japonez

Toyota Prius va lansa o nouă generație a sa în 2016, însă până atunci japonezii au lansat mai multe imagini pe calculator cu viitorul lor mode.

Viitorul Toyota Prius va avea mai multe noutăți la capitolul tehnic, dar și la aspectul exterior. Primele imagini cu hibridul au apărut în presa asiatică, însă Toyota nu le-a confirmat, astfel că nu este exclus ca acestea să fie existe doar în imaginația unor fani ai mărcii.

Ceea ce se cunoaște până acum despre noua generație a compactei hibride este că va fi mai ușoară, cântărind sub 1300 kg și va beneficia de o nouă baterie, care va mări autonomia în regim electric la 50 km, în timp ce consumul mediu este cifrat în jurul valorii de 1,5 L.

Modelul din imagini, dacă va fi confirmat de către japonezi, ar putea aduce schimbări majore la nivelul aspectului. Cu un desen chiar mai hi-tech decât la generația actuală, mașina este prezentată în două versiuni, iar cel mai probabil Toyota va merge pe o variantă care să le îmbine pe cele două.

Citește și GALERIE FOTO. Carabinieri scandalizează Italia. Ce mașini va folosi poliția din Peninsulă

Cea de a patra generație a lui Prius vine într-un moment în care concurența pe piața hibridelor a devenit una strânsă, în prezent existând astfel de modele pentru fiecare clasă în parte.

 

 

 

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă