16.1 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Volkswagen Sharan Facelift, disponibil în România. Care este prețul de pornire

FOTO. Volkswagen Sharan Facelift, disponibil în România. Care este prețul de pornire

Volkswagen a lansat în România noul Sharan, cu facelift-ul primit în 2015. Mașina de familie va avea un preț de pornire, pe piața românească, de 29.700 euro.

Modelul este disponibil în trei versiuni: Trendline, Comfortline și Highline. În timp ce versiunea cea mai ieftina costă 29.700 euro, pentru cel mai bine echipat Highline, diesel, prețul ajunge la peste 40.800 euro.

Mașina de familie a primit un aspect reîmprospătat, de 2015, cu toate că modificări notabile pot fi văzute doar la nivelul părții frontale și a spatelui. Au mai fost introduse noi culori, dar și alte jante. Schimbări importante pot fi sesizate o dată ajuns în interior. Noul sistem multimedia al gamei Volkswagen, un nou volan, dar și ceasurile de bord restilizate se numără printre modificările primite la nivelul habitaclului.

Vezi și GALERIE FOTO. Pininfarina, 85 de ani de mașini SUPERBE. Au dat viață modelelor Ferrari

Producătorul german anunță că a îmbunătățit eficiența motoarelor cu 15%. Versiunea de bază este dotată cu un benzinar 1.4 TSI de 150 CP. Trendline mai este disponibil și în două versiuni diesel, de 150 CP, respectiv 184 CP.

Versiunea de vârf este un Highline, propulsat de dieselul de 2 litri, cu 184 CP și vine cu tracțiune integrală și transmisie automată. Performanțele acestui propulsor sunt: consum de 5,3 L/100 km, 0-100 km/h în 8,9 secunde.

Sharanul cu facelift are și noi dotări, precum: frâna de parcare electromecanică (Autohold), Multi Collision Brake, motorizări Euro6 (toate standard).

Citește și BMW a stabilit prețurile pentru NOUL Seria 7. Cât costă limuzina germană

Cele mai citite

Radu Mazăre, primele declarații după ce a fost eliberat. “Nu mă mai interesează sub nicio formă…”

Radu Mazăre a făcut declarații după ce a ieșit din Penitenciarul Jilava, afirmând că nu mai este interesat de viața publică în niciun fel...

Procurorul Lucian Onea s-a întors la DNA Ploiești

Liderii PNL Prahova, în frunte cu baronul Iulian Dumitrescu-aflat sub control judiciar pentru o mită de 3.200.000 de euro, și Roberta Anastase, sunt...

Aerisirea in baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...
Ultima oră
Pe aceeași temă