10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialLovitură pentru Top Gear: Clarkson, Hammond și May vor avea propria emisiune...

Lovitură pentru Top Gear: Clarkson, Hammond și May vor avea propria emisiune pe Internet

Fostele vedete ale emisiunii britanice Top Gear, Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond vor avea propriul show, pe Internet, după despărțirea de BBC. Cele două show-uri, care vor evolua în paralel, vor fi într-o rivalitate puternică.

Clarkson, Hammond și May, tridentul care a făcut istorie la Top Gear, și-au găsit un nou angajament, după scandalul care a dus la ruperea relațiilor cu BBC, producătorul Top Gear. Cei trei au semnat un contract cu Amazon Prime, companie care se ocupă cu broadcasting-ul online. 

Citește și Premieră în lumea auto: BMW pregătește un motor monstruos cu PATRU turbine. Pe ce model va fi introdus

Numele noului show nu a fost încă făcut oficial, însă emisiunea va debuta cam în aceeași perioadă cu noua serie Top Gear. Filmările încep în toamna lui 2015, iar primele episoade vor fi difuzate în primăvara anului viitor.

Semnarea contractelor a fost anunțată de către cei trei prezentatori pe conturile lor de Twitter. O altă veste pentru fanii seriei Top Gear și, în special ai lui Clarkson, este faptul că noului proiect i se va alătura și fostul producător al emisiunii de la BBC, Andy Wilman.

Clarkson și colegii săi au fost curtați de nume mari din televiziune, însă, din cauza unei clauze de confidențialitate cu postul public britanic, ei nu au putut semna niciun contract. În schimb, clauza nu face referire și la mediul online.

Pe de altă parte, noul Top Gear de la BBC va avea noi prezentatori, printre aceștia fiind vehiculat și numele pilotului de curse Jenson Button.

Citește și RECORD de viteză pe Transfăgărășan. Cum vrea un italian să bage în Cartea Recordurilor “Autodromul lui Dumnezeu”

 

Cele mai citite

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...
Ultima oră
Pe aceeași temă