13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO M.A.I. primește 100 de mașini noi, Dacia Duster. Alte câteva mii...

VIDEO M.A.I. primește 100 de mașini noi, Dacia Duster. Alte câteva mii vor ajunge la diverse instituții

Ministerul Administrației și Internelor (MAI) primește, în pragul turului al doilea al alegerilor prezidențiale, 100 de mașini noi, model Dacia Duster. Achiziția a fost făcută prin programul de înnoire a parcului auto național.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/a3f67b72c117a79454b325a01ea06c8d/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Premierul Victor Ponta, prezent la sediul MAI la recepția autoturismelor, a declarat că prețul de achiziție pentru fiecare a mașină în parte a fost de circa 11.000 euro. În total vor fi achiziționate, în următorii doi ani, 5000 de mașini.

Ponta nu a precizat de unde vor fi asigurate fondurile necesare pentru cumpărarea celor câteva mii de autoturisme, prețul de achiziție al acestora fiind estimat la 20 milioane euro. Poliţia, Jandarmeria şi Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă sunt instituțiile care vor primi mașinile achiziționate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă