13.2 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialMașinile visurilor tale - downloadabile

Mașinile visurilor tale – downloadabile

Probabil că la fel ca mulți dintre noi, ți-ai petrecut timpul pe Internet uitându-te la poze cu mașina visurilor tale și te-ai gândit cât de mult ți-ar plăcea să o conduci, dar că probabil nu o vei avea niciodată pentru că este, pur și simplu, prea scumpă. Ei bine există și excepții, dacă te-ai mulțumi să o conduci virtual.

Mai multe mașini reale au fost transformate în versiuni digitale foarte asemănătoare pe care poți să le scoți pentru un test drive în noul joc pentru Playstation, Gran Turismo Grande.

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo, de exemplu este una dintre aceste excepții virtuale. Mașinile concept sunt în general prezentate doar la spectacole de mașini, cu multă vâlvă, dar departamentul de marketing al acestei mașini se axează pe jocurile video pentru a-și promova mașina.

În iulie, când va fi disponibil jocul Gran Turismo 6, entuziaştii auto vor putea testa performanţe mașinii chiar cu mâinile lor, așa cum au făcut, poate, și cu Nissan GT-R şi Skyline în ediţiile anterioare.

Gran Turismo 6 nu va beneficia totuși doar de prezența Nissan-ului. Și alți mari producători de mașini au dezvăluit că vor prezenta conceptele lor de mașini în joc. Volkswagen va prezenta GTI Roadster Vision Gran Turismo, Mitsubishi vine cu Concept XR-PHEV Evolution Vision Gran Turismo, BMW aduce BMW Vision Gran Turismo și Toyota la fel, iar Mercedes Benz spune s-ar fi pregătit încă de anul trecut cu Vision GT-ul său.

Seria Gran Turismo are vânzări de aproximativ 70 de milioane de dolari în toată lumea. În cel de-al șaselea joc al seriei care apare în iulie, Gran Turismo aduce 1200 de tipuri de mașini și 76 de drumuri prin 38 de locații.

 

Cele mai citite

Ucrainenii au atacat o rafinărie rusă cu drone la aproape 1200 km de graniță

Un atac ucrainean cu dronă a vizat o rafinărie rusă din republica Başchiria, situată la o distanţă de aproape 1.200 km de graniţa cu...

Simona Bucura-Oprescu a discutat cu omologul spaniol despre acordarea dublei cetăţenii pentru românii din Spania

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a discutat joi, la Madrid, cu vicepremierul şi ministrul Muncii şi Economiei Sociale din Spania, Yolanda Diaz Perez, despre cooperarea...

Puținele studii ale lui Piedone nu afectează activitatea de primar-gospodar: poți desena băncuțe și dacă știi să faci liniuțe și bastonașe

Ilustrație: Marian Avramescu Foarte mulți cârcotași au criticat studiile primarului sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu – Piedone, candidat pentru funcția de edil-șef. Gurile rele...
Ultima oră
Pe aceeași temă