13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialNOUL Hyundai Tucson, lansat în România. Ce prețuri are și cum arată...

NOUL Hyundai Tucson, lansat în România. Ce prețuri are și cum arată SUV-ul coreean

Hyundai Tucson, ajuns în 2015 la cea de a treia sa generație, a fost lansat și pe piața din România, unde va fi comercializat de la 24.500 euro. SUV-ul coreean a revenit la numele care l-a făcut celebru, după ce timp de șase ani a purtat numele de ix35.

Spre deosebire de alți rivali din segment, Tucson va fi vândut pe toate piețele din lume sub același model. Nu vor exista versiuni diferite pentru Europa și SUA, design-ul SUV-ului compact fiind conceput de o echipă mixtă, formată din designeri de pe ambele continente.

Citește și FOTO. Mercedes G500 4×4 Brabus: Mastodont de 3 TONE cu performanțe de HOT hatchback

Prețurile pentru noul Tucson pleacă de la 24.500 euro, însă ar putea avea unele reduceri în primele luni de la lansare. Versiunea standard este un Tucson cu un motor pe benzină, 1.6 GDI de 132 CP. Dieselul standard este un 2.0 CRDi cu 136 CP, care are un preț de listă de 29.590 euro.

Pentru 5.300 euro în plus benzinarul este oferit cu tracțiune integrală, în timp ce versiunea cea mai ieftină care are transmisie automată costă 32.442 euro.

Cel mai scump Tucson este versiunea cu dieselul 2.0 CRDi, cu 185 CP, transmisie automată și tracțiune integrală și vine cu un preț de listă de 39.014 euro.

Citește și Lovitură pe piața auto: Mercedes-Benz a revenit pe locul 2 mondial, după 5 ani de zile

Hyundai Tucson are patru versiuni de echipare: Style, Premium, Premium + și Luxury +. Printre dotări se numără: sistem de deschidere automată a portbagajului, pachet de frânare automată la detecţia pietonilor, mai multe sisteme de asistenţă la condus, precum avertizare la părăsirea benzii, avertizarea pentru unghiul mort, avertizare pentru intersectarea cu mașini care ies de pe o stradă cu vizibilitate redusă.

Printre rivalii lui Tucson se numără Honda CR-V, Volkswagen Tiguan sau Nissan Qashqai.

Citește și FOTO. Noua Toyota Prius, primele imagini cu a patra generație. Hibrida japoneză, mai agresivă

 

Cele mai citite

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...
Ultima oră
Pe aceeași temă